Super League 1

Χάρης Χαρίσης: Φόβοι του Ατρομήτου για ρήξη χιαστών [vid]

Χάρης Χαρίσης: Δεν είναι πολύ ενθαρρυντικές οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ σχετικά με τον τραυματισμό του Έλληνα μέσου.

04.04.2021 | 10:24

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν ο Ατρόμητος με τον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς το ταμπλό στο Περιστέρι έγραψε 1-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out του ελληνικού πρωταθλήματος (03/04). Η σημαντικότερη απώλεια για τους γηπεδούχους όμως, δεν ήταν εκείνη των βαθμών.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και σε μια ανύποπτη φάση ο μέσος των Περιστεριωτών, Χάρης Χαρίσης, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος αφού τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ κάνουν λόγο για πιθανή ρήξη χιαστών, αν και ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις τις επόμενες ημέρες για να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο. Πάντως ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Μανούσος, θέλησε να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση:

«Θέλω να σταθώ σε ένα άλλο περιστατικό γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία μας. Ο Χάρης Χαρίσης έχει έναν σοβαρό τραυματισμό νομίζω και θέλω να σταθώ εκεί είναι από τα καλύτερα παιδιά και θέλω να του ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση».

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή