Rally Acropolis

Η κακοκαιρία «Daniel» μειώνει τα… χιλιόμετρα του Ράλι Ακρόπολις

Η κακοκαιρία "Daniel" θα επιφέρει τροποποιήσεις και στα αγωνιστικά χιλιόμετρα του Ράλι Ακρόπολις.

06.09.2023 | 15:30

Μετά τις αλλαγές που προκάλεσε στο πρόγραμμα των αναγνωρίσεων, η κακοκαιρία “Daniel” θα επιφέρει τροποποιήσεις και στα αγωνιστικά χιλιόμετρα του Ράλι Ακρόπολις. Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές γνωστοποίησαν σήμερα (6/9) ότι το μήκος της κυριακάτικης ειδικής «Γραμμένη», το οποίο ήταν αρχικά 19,77 χιλιόμετρα, μειώνεται στα 9 χιλιόμετρα, λόγω της κατάστασης του δρόμου από τη βροχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα περάσουν δύο φορές την ειδική «Γραμμένη», η οποία είναι η 14η και η 15η στο πρόγραμμα. Το δεύτερο πέρασμα της εν λόγω διαδρομής είναι η τελευταία ειδική του αγώνα, η αποκαλούμενη και ως “Power Stage”, η οποία δίνει επιπλέον βαθμούς στα πρώτα πέντε πληρώματα (5 στο πρώτο, 4 στο δεύτερο κ.ο.κ.).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το μήκος της ΕΔ 14/15 “Γραμμένη”,  μειώνεται στα 9 χλμ. λόγω της κατάστασης του δρόμου από τη βροχόπτωση. Η ε.δ. θα ξεκινάει από το 10,77 χλμ. του αρχικού μήκους της. Το νέο ωράριο του αγώνα θα επικοινωνηθεί».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή