Premier League

Το απίστευτο στατιστικό των Τσέλσι και Λίβερπουλ

Τσέλσι και Λίβερπουλ έχουν πετύχει κάτι μοναδικό στις 5 πρώτες αγωνιστικές της Premier League. Για πόσα ματς ακόμα θα συνεχιστεί η παράδοση?

21.09.2021 | 23:37

Τσέλσι και Λίβερπουλ έχουν κατορθώσει στις 5 πρώτες αγωνιστικές της Premier League να φέρουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Ένα πραγματικά μοναδικό στατιστικό για τις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, η Τσέλσι νίκησε 3-0 την Κρίσταλ Πάλας στην 1η αγωνιστική, 2-0 την Άρσεναλ στη 2η, 3-0 την Άστον Βίλα στην 4η και 3-0 την Τότεναμ στην 5η αγωνιστική. Από την μεριά της η Λίβερπουλ, επικράτησε με σκορ 3-0 της Νόριτς, 2-0 της Μπέρνλι, 3-0 τη Λιντς και 3-0 την Κρίσταλ Πάλας.

Ακόμα και στην μεταξύ τους αναμέτρηση την 3η αγωνιστική και οι δύο ομάδες σκόραραν από ένα γκολ. Γεγονός που κάνει την παρακάτω φωτογραφία να μοιάζει εντυπωσιακή!

 

Αύριο η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα στις 21:45 για το EFL Cup. Λέτε οι «Reds» και οι «μπλε» να συνεχίσουν την αυτή την μοναδική παράδοση και στο κύπελλο? Πάντως η Λίβερπουλ επικράτησε με σκορ 3-0 απέναντι στην Νόριτς. Μένει να κάνει το ίδιο και η Τσέλσι απέναντι στην Άστον Βίλα.

Παρακάτω τα highlights από την μεταξύ τους αναμέτρηση

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καπερώνης – Κατερίνα Σακοράφα

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή