RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Bloggers | Ο «καθαρόαιμος» Ενεργός Ασφαλιστής, «μυρίζει» Εμπιστοσύνη και Ασφάλεια…

Ο «καθαρόαιμος» Ενεργός Ασφαλιστής είναι ο άνθρωπος σου, αρκεί να είσαι τίμιος και σωστός απέναντι του. Γράφει ο Βασίλης Μουντάκης.

Γιατί… είναι ο άνθρωπος που πρέπει να του εμπιστευτείς τα πάντα. Πρέπει να σου εμπνέει, σιγουριά και εμπιστοσύνη. Πρέπει να έχει γνώση, πίστη, ήθος, πάθος να δουλεύει σκληρά. Να σε κοιτά στα μάτια και όχι στη τσέπη. Να σου μιλά απλά και όχι σύνθετα, επιστημονικά και ξύλινα. Με τον ασφαλιστή πρέπει να νιώθεις άνετα, να σε νιώθει, να τον νιώθεις, να σε ακούει, να σε αφουγκράζεται, να σε προσέχει. Να σου μιλά για τα οφέλη της ασφάλειας και όχι για τα μεγέθη της εταιρείας. Να τον εμπιστεύεσαι και να τον συμβουλεύεσαι. Να γίνει ο «άνθρωπος» σου

Καλό θα είναι να έχει αρκετές επιλογές, γιατί ο καθένας μας είναι έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετική τσέπη. Οι ασφαλιστικές εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, είναι σοβαρές επιχειρήσεις και τα πάντα είναι γραμμένα από τις ίδιες στα συμβόλαια.

Δε χρειάζεται να τα ξέρει όλα, αρκεί αυτά που ξέρει να τα ξέρει καλά και να είναι ειλικρινής μαζί σου. Ότι δε το ξέρει να φροντίζει να το μάθει και να σου το εξηγεί με απλά λόγια  και όχι με ασφαλιστικές ορολογίες, γενικότητες και ασάφειες. Να σου μιλά για τα οφέλη και την ΑΞΙΑ της ασφάλισης και όχι για τη τιμή της. Να είναι εκεί όταν τον χρειάζεσαι.

Να ρωτάς για αυτόν, να παίρνεις συστάσεις. Αυτούς δε θα τους βρεις εύκολα στο διαδίκτυο αν και δε το αποκλείω, η τεχνολογία μας φέρνει πιο κοντά.

Καμία Ασφαλιστική δε καλύπτει τα πάντα όλα. Υπάρχουν όροι, εξαιρέσεις, απαλλαγές, αναμονές, ειδικοί όροι και ειδικές συμφωνίες.

Φίλε και συνάδελφε ο πελάτης είναι ιερός και πρέπει να τον σεβόμαστε. Φίλε καταναλωτή/πελάτη ο «καθαρόαιμος» Ενεργός Ασφαλιστής είναι ο άνθρωπος σου, αρκεί να είσαι τίμιος και σωστός απέναντι του.

Αγαπητή εταιρεία να θυμάσαι:

Ότι συμβόλαιο, brand και να φτιάξεις ο πελάτης θα είναι το αφεντικό και ο Ασφαλιστής είναι ο άνθρωπος που θα  δώσει πνοή και ζωή στο άψυχο χαρτί. Η εποπτική αρχή θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διαφυλάξει τα συμφέροντα όλων και περισσότερο του καταναλωτή. Ο καταναλωτής κάποτε με το περίσσευμα αγόραζε παροχές, σήμερα από το υστέρημα του αγοράζει τις βασικές του ανάγκες.

Η κυβέρνηση να φροντίσει να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της τώρα και όχι προεκλογικά. Να νομοθετήσει με γνώμονα το κοινό συμφέρον και όχι για το συμφέρον των ισχυρών. Η ασφάλεια δεν αγοράζεται αλλά πουλιέται, ευτυχώς! Πολλοί παρασύρονται και την αγοράζουν από το διαδίκτυο, δυστυχώς.

Τι πιστεύει κάθε λογικός άνθρωπος, ότι κερδίζοντας 10 /20 ευρώ είναι προς το δικό του συμφέρον; Πιστεύει κανείς ότι στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν έξοδα, διαφήμιση και προμήθειες; Έχεις τις γνώσεις, την εμπειρία να κάνεις τη σωστή επιλογή; Μπορείς να υποκαταστήσεις το δικηγόρο, το λογιστή, το γιατρό, το μηχανικό, τον αρχιτέκτονα, το φαρμακοποιό; Μπορείς να πάρεις μια ασπιρίνη για κάθε νόσο;

Αν πιστεύεις όλα τα παραπάνω ειλικρινά δε χρειάζεται ούτε να μας ακούς, ούτε να μας διαβάζεις. Καλή τύχη και η Παναγιά μαζί σου. Εσύ που επιλέγεις τη Τράπεζα για την ασφάλειά σου, τι πιστεύεις; Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό που σου έδωσε; Ποιανού τα συμφέροντα θα υπερασπιστεί την ώρα της κρίσης»; Τα δικά σου, τα δικά της, της εταιρίας που συνεργάζεται; Αφήνω την απάντηση σε σένα.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μένεις ανασφάλιστος, τη στιγμή της «κρίσης», της ζημιάς, της αλήθειας ο «καθαρόαιμος» Ενεργός Ασφαλιστής θα είναι ο σωτήρας σου, ο δικός άγγελος και ο από μηχανής Θεός. Οι συγγενείς και οι φίλοι θα σου δώσουν ευχές και οίκτο, αλλά με αυτά δε ζεις, δε ξαναφτιάχνεις τη περιουσία σου και δε πας παρακάτω τη ζωή σου.

Ο «καθαρόαιμος» Ενεργός Ασφαλιστής, θα είναι συνεχώς δίπλα σου κοντά σου, στη χαρά και στη λύπη. Θα έρθει στο μαγαζί σου, στην επιχείρηση σου, θα νιώσει την αγωνία σου τη στιγμή που θα δυσκολευτείς να πληρώσεις, θα σου βρει τη λύση, δε θα σ αφήσει στη τύχη σου.

Αυτά και πολλά άλλα μπορείς να βρεις στη σελίdα μας στο facebook: https://www.facebook.com/groups/183795844978653
Γίνε μέλος, γράψε ερωτήσεις, απορίες και οι επαγγελματίες συνάδελφοι θα απαντήσουν επώνυμα και υπεύθυνα.
Άκου τη ραδιοφωνική μας εκπομπή «Τα Γκολ και τα φάουλ της ασφαλιστικής αγοράς» κάθε Κυριακή 3μμ. στον Over FM: https://www.youtube.com/watch?v=CC2i__aXJ8E
Kάθε μέρα στο site του over fm γράφουμε άρθρα απλά, κατανοητά για θέματα της ασφαλιστικής  αγοράς :
https://www.overfm.gr/giati-na-kano-idiotiki-asfalisi-ygeias-simera/
https://www.overfm.gr/dikaiologies-tou-anasfalistou/
Eπιπλέον μπορείτε να γραφτείτε στο κανάλι μας στο https://www.youtube.com/watch?v=66liS9I3c8s&t=92s

vstore.gr overfm
vstore workstationPLANET SPORTS