RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Χρηστικά | Γιατί να κάνω ιδιωτική ασφάλιση υγείας σήμερα

Η αβεβαιότητα που κυριαρχεί στον κλάδο της υγείας και στη δημόσια περίθαλψη, κάνει ολοένα και ποιο αναγκαία τη λύση της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας. Γράφει ο Βασίλης Μουντάκης

Οι «καθαρόαιμοι» Ενεργοί Ασφαλιστές, παίζουμε μπάλα στο γήπεδο του Over FM κάθε Κυριακή 3μμ. η εκπομπή «Τα Γκολ και τα φάουλ της Ασφαλιστικής Αγοράς» τα επίσημα παιχνίδια και τακτικές προπονήσεις στο site του overfm .

Σήμερα ο Βασίλης Μουντάκης δίνει τη μπάλα στη συνάδελφο κυρία Ελπίδα Τεκίδου να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Απολαύστε την…

Γιατί να κάνω ιδιωτική ασφάλιση υγείας σήμερα;

Δεν θα το συζητούσαμε καν, αν ζούσαμε σε μια χώρα όπου το δημόσιο σύστημα υγείας θα ήταν επαρκές και ο πολίτης θα αισθανόταν ασφάλεια και θα είχε μια αξιοπρεπή αντιμετώπιση στο ενδεχόμενο μιας νοσηλείας.

Η αβεβαιότητα που κυριαρχεί στον κλάδο της υγείας (και όχι μόνο!!!) και στη δημόσια περίθαλψη, κάνει ολοένα και περισσότερο κόσμο να σκέφτεται σοβαρά την πιθανότητα να προχωρήσει στη λύση της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας.

Και φυσικά η ασφάλιση υγείας δεν είναι μόνο συναισθηματική επιλογή, αλλά μια σημαντική οικονομική απόφαση που βασίζεται σε συγκεκριμένα δεδομένα όπως:

  • Το δημόσιο σύστημα υγείας μειώνει σταδιακά τις παροχές του προς τους ασφαλισμένους του και απαιτείται να συμμετέχουν οι ίδιοι οικονομικά.
  • Οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας γίνονται ολοένα και πιο ακριβές και η πρόσβαση σε αυτές, χωρίς ιδιωτική ασφάλιση, είναι πολλές φορές απαγορευτική.
  • Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας οδηγεί σε αύξηση των προβλημάτων υγείας όπως καρδιολογικά, εγκεφαλικά και διάφορα είδη καρκίνου αρκετά δαπανηρών ενίοτε.
  • Μια σοβαρή ασθένεια ή μια παρατεταμένη νοσηλεία μπορεί να καταστρέψει οικονομικά ένα νοικοκυριό ή να οδηγήσει σε δραματική μείωση των υφισταμένων περιουσιακών στοιχείων του, αλλάζοντας για πάντα την ποιότητα ζωής της οικογένειας. Ο δανεισμός δεν ήταν ποτέ αλλά και ιδιαίτερα σήμερα η λύση.
  • Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η λύση αλλά ένας άνθρωπος μπορεί να την αποκτήσει μόνο όταν έχει καλή υγεία.

Όταν πια παρουσιάζονται προβλήματα υγείας το πιθανότερο είναι να μην μπορεί να ασφαλιστεί κάποιος ή να γίνει δεκτός με εξαιρέσεις. Στατιστικά η υγεία μας με την πάροδο των ετών επιβαρύνεται.  Άρα η απόφαση σας για ιδιωτική ασφάλιση δεν πρέπει να μετατίθεται στο μέλλον.

Μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης, οι άνθρωποι εξασφαλίζουν πρόσβαση σε ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες. Έτσι δεν αναγκάζονται να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση το κόστος των λύσεων, όταν η υγεία τους κλονίζεται!

Ανάλογα με το τι ταιριάζει στο προφίλ κάποιου, τις επιλογές που θα κάνει και τις οικονομικές του δυνατότητες, επιλέγει το κατάλληλο πρόγραμμα και φροντίζει τον εαυτό του και την οικογένεια του χωρίς να σκέφτεται τα έξοδα και το πού θα απευθυνθεί για να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο γεγονός.

Δεν γνωρίζουμε το μέλλον… μπορούμε όμως να εκμεταλλευτούμε τη δυνατότητα που δίνουν σχεδόν όλα τα συμβόλαια υγείας και να κάνουμε προληπτικούς ελέγχους, με άμεση πρόσβαση σε σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες και μεθόδους θεραπείας. Έτσι μπορούμε να προετοιμαστούμε ώστε να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε, τόσο από πλευράς υπηρεσιών όσο και από πλευράς κόστους αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με την υγεία μας.

Ο ρόλος της Ιδιωτικής Ασφάλισης ξεκινάει από την πρόληψη, καλύπτει τη νοσηλεία αλλά συνεχίζει και με καλύψεις όπως νοσηλεία σε κέντρο αποκατάστασης ή νοσηλεία κατ’ οίκον.

Είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρεις πριν την χρειαστείς! Ίσως και ευχόμαστε, να μην χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες τις ποτέ!

Ενημερώσου άμεσα από τον εξειδικευμένο «καθαρόαιμο» Ενεργό Ασφαλιστή και προστάτευσε εσένα και την οικογένεια σου από τα απρόοπτα!!!

Ακολουθήστε μας στο:

https://www.youtube.com/watch?v=j0PxcZ6c6pI
https://youtu.be/WCDQZ2SlqAw

https://www.youtube.com/watch?v=CC2i__aXJ8E

https://www.youtube.com/watch?v=WCDQZ2SlqAw&t=419s

https://www.youtube.com/watch?v=BO844Q-zhfY&t=29s

και στην ομάδα μας στο facebook «O Ασφαλιστής δίνει Υπεραξία στην ασφάλεια»

https://www.facebook.com/groups/183795844978653/permalink/5493368254021359/


vstore.gr overfm
vstore workstationPLANET SPORTS