Basket League

Μπαρτζώκας – «Έχουμε βαθύ ρόστερ, το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο»

Στο δύσκολο πρόγραμμα, αλλά και το βάθος του ρόστερ του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη των ερυθρολεύκων επί της Λάρισας.

06.12.2021 | 17:31

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λάρισα, για την 9η αγωνιστική της Basket League. Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες επικράτησαν με το ευρύ 101-70 και επέστρεψαν στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων στάθηκε στο βάθος που έχει φέτος η ομάδα του, που την βοηθά να ανταποκρίνεται στο δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για την νίκη της ομάδας του και το βαρύ πρόγραμμα: «Το ταξίδι στη Ρωσία είναι αυτό που είναι, έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα, αλλά και ένα βαθύ ρόστερ. Μπορούμε να μοιράζουμε τον χρόνο. Η Λάρισα έκανε καλή προσπάθεια, έπαιξε πιεστική άμυνα και έχει δύο καλούς σκόρερ. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο».

Για αυτά που κρατάει ο Ολυμπιακός: «Κερδίσαμε, πήραμε δυο βαθμούς. Είδαμε κάποια πράγματα που έπρεπε να γίνουν και κάποια που δεν έγιναν. Το ματς στο Βελιγράδι είναι πιο απαιτητικό από το σημερινό».

Για το δικό του παρελθόν στην Λάρισα: «Έμεινα τρία χρόνια εδώ, έχω μια γλυκιά ανάμνηση. Ήταν η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ως head coach στην Α1. Κάθε φορά που έρχομαι πίσω χαίρομαι. Πέρασα τρία πολύ όμορφα χρόνια».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή