Premier League

Λίβερπουλ: «Πονοκέφαλος» με Τιάγκο και Άλισον

Δύο σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Λίβερπουλ ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ για το αγγλικό πρωτάθλημα. Αμφίβολοι για το μεγάλο ντέρμπι είναι οι Τιάγκο Αλκάνταρα και Άλισον, τους οποίους ο Κλοπ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Τιάγκο, που πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του με τους «κόκκινους», δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις. Το ίδιο συνέβη και με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, ο οποίος σπάνια απουσιάζει […]

27.09.2020 | 15:12

Δύο σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Λίβερπουλ ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ για το αγγλικό πρωτάθλημα. Αμφίβολοι για το μεγάλο ντέρμπι είναι οι Τιάγκο Αλκάνταρα και Άλισον, τους οποίους ο Κλοπ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Τιάγκο, που πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του με τους «κόκκινους», δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις. Το ίδιο συνέβη και με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, ο οποίος σπάνια απουσιάζει από τα γκολπόστ της Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα περιμένει τους δύο ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την ομάδα του Αρτέτα.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή