ΣΠΟΡ

Ζβέρεφ – Τσιτσιπάς 2-3: Έγραψε ιστορία ο Τσιτσιπάς [vid]

Απίστευτος ο Τσιτσιπάς, άντεξε στην πίεση του Ζβέρεφ και πήρε τη μεγάλη νίκη και προκρίθηκε στον τελικό του Roland Garros.

11.06.2021 | 19:38

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία, καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό του Roland Garos. Ο Έλληνας τενίστας ύστερα από έναν συναρπαστικό ημιτελικό κόντρα στον Ζβέρεφ κατάφερε να κερδίσει με 3-2 σετ και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Αυτή είναι πρώτη φορά, που Έλληνας τενίστας περνάει στον τελικό Grand Slam.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε τις προθέσεις του από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-3. Ο Έλληνας τενίστας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και με το ίδιο σκορ πήρε και το δεύτερο σετ (3-6).

Ο Σβέρεφ δεν τα παράτησε και έβγαλε αντίδραση. Ο Γερμανός εκμεταλλεύτηκε και την κούραση του Τσιτσιπά και κατάφερε να πάρει τα δύο επόμενα σετ και να κάνει θρίλερ το παιχνίδι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όμως, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα. Στο τελευταίο σετ ήταν συγκλονιστικός και κατάφερε να το πάρει και αυτό με 6-3 και πήρε τη νίκη – πρόκριση στον τελικό του Roland Garros. Ο Έλληνας τενίστας έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας που περνάει σε τελικό Grand Slam και θα έχει την ευκαιρία να πάρει τον πρώτο τίτλο του σε τόσο μεγάλη διοργάνωση.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή