Εθνικές Ομάδες

Ζιρού: «Με την Εθνική δίνω το 200%»

Το 200% με την Εθνική Γαλλίας όποτε αγωνίζεται δίνει ο Ολιβιέρ Ζιρού όπως ξεκαθάρισε στον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

25.09.2022 | 19:49

Ο Ολιβιέρ Ζιρού κλήθηκε στην Εθνική Γαλλίας για να αποτελέσει τον βασικό της επιθετικό στα παιχνίδια του UEFA Nations League, καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά παραμένει τραυματίας. Και μάλιστα όσες φορές έχει αγωνιστεί έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά, όπως σκοράροντας με κεφαλιά στον αγώνα με την Αυστρία κάνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Γάλλος φορ της Μίλαν αποκάλυψε ότι εκμυστηρεύτηκε στον Ντιντιέ Ντεσάμπ πως όταν αγωνίζεται με την Εθνική δίνει πάντα το 200%.

«Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, έχει αυτήν την δύναμη λήψης αποφάσεων. Μιλήσαμε και μου είπε ότι θα ξεκινούσα, μιλήσαμε για τα πάντα. Μιλήσαμε για το θέμα μου, του είπα ότι θα ήμουν απόλυτα ενταγμένος στην ομάδα, χωρίς δισταγμό. Οταν θίξαμε αυτό το θέμα, του είπα ότι όποιον ρόλο και να είχα σε αυτήν την ομάδα, θα ήμουν στο 200%, χωρίς κανέναν ενδοιασμό για τον ρόλο μου. Η ομάδα έχει σημασία και αυτό αποτελεί προτεραιότητα μου», δήλωσε ο διεθνής άσος.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή