Champions League

Ζεσούς για Βλαχοδήμο – «Έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις»

Ο Χόρχε Ζεσούς μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τονίζοντας πως έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις.

21.10.2021 | 19:48

Χθες, η Μπενφίκα υπέστη μία βαριά ήττα 4-0 από την Μπάγερν για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Χόρχε Ζεσούς μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως ο Έλληνας πορτιέρο πραγματοποίησε δύο σπουδαίες επεμβάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζεσούς:

«Δεν υπάρχει απογοήτευση όταν παίζεις με μια ομάδα, όπως η Μπάγερν. Η Μπενφίκα ήταν στο παιχνίδι για 75 λεπτά. Υπέφεραν από στημένες φάσεις και από εκεί και πέρα σε πέντε λεπτά μας έβαλαν δύο γκολ. Αυτή είναι η μόνη απογοήτευση», επισήμανε ο προπονητής της Μπενφίκα και πρόσθεσε: «Όσον αφορά το παιχνίδι, δεν είμαι απογοητευμένος. Ήμασταν ομάδα μέχρι το 75′. Πριν από αυτό, η Μπενφίκα ήταν αυτή που είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, με δύο μεγάλες αποκρούσεις από τον Βλαχοδήμο, ο οποίος έσωσε ουσιαστικά δύο γκολ. Αυτό έκανε τη διαφορά. Είχαμε το παιχνίδι μέχρι το 1-0. Από εκεί και πέρα, ο Γκνάμπρι ήταν ο παίκτης που έσπασε την αριστερή πλευρά. Φεύγω απογοητευμένος που δεχθήκαμε τέσσερα γκολ, γιατί δεν αξίζαμε τέσσερα γκολ».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή