RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Γεωργίου | Υπερηφάνεια για τους Αντετοκούνμπο!

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει τις εικόνες από την πρεμιέρα της Εθνικής μας στο Ευρωμπάσκετ και την …γκέλα της διοργανώτριας.

Για το αγωνιστικό κομμάτι τα είπαμε και τα αναλύσαμε και ραδιοφωνικά στον OverFm και τα γράφει και ο Κόγκας και δεν έχουμε να πούμε άλλα πολλά. Άλλωστε δρόμο έχουμε ακόμα μπροστά μας. Όμως καμιά φορά έχουν μεγαλύτερη αξία κάποιες άλλες εικόνες που έρχονται από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Και αναφέρομαι στην εικόνα που τα δύο αδέλφια Αντετοκούνμπο (ο Κώστας δεν έπαιξε χτες).

Γιάννης και Θανάσης τραγούδησαν τον Εθνικό μας ύμνο στην ανάκρουση του στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ στο Μιλάνο. Θα πει κανείς είναι είδηση; Όχι δεν είναι αλλά έχουμε φτάσει και σε μια εποχή που τα αυτονόητα δεν είναι πραγματικότητα από όλους. Και πολλοί παίκτες πολλών ομάδων δεν τραγουδάνε τον Εθνικό ύμνο της πατρίδας τους. Κάποιοι κατά καιρούς έχουν ενοχληθεί επειδή τα τρία αδέλφια που είναι γεννημένα και στην Ελλάδα μάλιστα, παίζουν στην Εθνική μας.

Αυτή η εικόνα και χτες, και το λέω το και γιατί είναι συνήθης εικόνα για τα παιδιά αυτά, ήταν εκ νέου η καλύτερη απάντηση σε άτομα που πάντως δεν πρέπει να τους δίνουμε και αξία με το να ασχολούμαστε μαζί τους. Εγώ χάρηκα πολύ και η εικόνα αυτή είναι και το καλύτερο παράδειγμα για όλους τους άλλους παίκτες και τους νεότερους. Καθώς είμαστε στην εποχή του χρήματος που γι’ αυτό πολλοί ξεχνάνε ακόμα και την συμμετοχή τους στην Εθνική τους ομάδα.

Ο Γιάννης ειδικά θα μπορούσε να απολαμβάνει τις διακοπές του σε ένα τροπικό νησί και να γελάει με τις γκρίνιες έχοντας λύσει για πολλές ζωές το οικονομικό γι’ αυτόν και την οικογένειά του. Αντιθέτως είναι εδώ, τιμά την πατρίδα και μια ακόμα εικόνα που στο τέλος φίλησε την φανέλα με το εθνόσημο τα λέει όλα. Πρότυπο, υπόδειγμα. Και παίζοντας στο πικ και όχι προσέχοντας και μάλιστα στην τελευταία φάση που πήγε για το καλάθι και όχι να κρατήσει την μπάλα και έπεσε άτσαλα, όλοι φοβηθήκαμε.

*Τέλος κάτι ακόμα.Εκεί στην ΦΙΜΠΑ που έχουμε και Ελληνικό στοιχείο, τόσο δύσκολο είναι να ασχοληθούν με το προϊόν τους σοβαρά και στο διαδίκτυο; Τραγική και απαράδεκτη η κατάσταση στο σάιτ της διοργάνωσης. Πέραν ότι τα ρόστερ τα έβαλαν από Δευτέρα και όποιος ήθελε πριν να δει παίκτες έπρεπε να κάνει τον …μάντη, πέραν ότι είναι τόσο αργό που περιμένεις τον… καρβουνιάρη καθώς κολλάνε οι σελίδες, χτες μας έκαναν να νομίζουμε ότι κάτι πάθαμε καθώς εμφάνισαν στο ημίχρονο στο στατιστικό του ματς της Εθνικής μας τον Παπαγιάννη να έχει παίξει σχεδόν 4′! Και νόμιζα ότι… χάζεψα. Καθώς ήταν ο Γιώργος εκτός αναμέτρησης εξ αρχής λόγω του ότι κρίθηκε ανέτοιμος.Το διόρθωσαν μετά το ημίχρονο . Ήμαρτον κύριοι… Ήμαρτον…

 


vstore.gr overfm
vstore workstationPLANET SPORTS