Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει εάν θα έκανε πρωινή εκπομπή μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | LIFESTYLE | Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει εάν θα έκανε πρωινή εκπομπή μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα λίγο πριν γίνει μητέρα, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα επαγγελματικά της και αν θα την ενδιέφερε να αναλάβει κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ ή να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της […]

Η Χριστίνα Μπόμπα λίγο πριν γίνει μητέρα, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα επαγγελματικά της και αν θα την ενδιέφερε να αναλάβει κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ ή να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Δεν βλέπω να μου λες κάτι για την τηλεόραση…

Μετά το «The Voice», που μου άρεσε πολύ, ήθελα να κάνω κάτι που να είναι πιο πολύ επάνω μου, κάτι πιο δικό μου. Πριν μείνω έγκυος είχα κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν μου ταίριαζαν. Κι επειδή εγώ είμαι με το ένα πόδι στα επιχειρηματικά και με το άλλο στα social media, είχα αποφασίσει ότι θα κάνω τηλεόραση μόνο αν υπάρξει κάτι που θα μου ταιριάζει. Βέβαια, τώρα έχει φύγει εντελώς η τηλεόραση από το μυαλό μου, γιατί έρχονται τα μωράκια, έχω τις επιχειρήσεις μου και δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω. Αν μια άλλη περίοδο μου έρθει μια καλή πρόταση ή σκεφτώ κάτι που θα ήθελα να κάνω, θα το συζητούσα εννοείται.

Τι θα σου άρεσε να κάνεις;

Κάτι ταξιδιωτικό ίσως, όπως αυτό που έκανα και στα social media τόσα χρόνια. Αλλά μου αρέσουν και τα μεγάλα βραδινά shows. Επίσης, θα μου άρεσε και κάποια εκπομπή που να εστιάζει σε γυναικεία θέματα.

Είχε ακουστεί κάποια στιγμή ότι θα κάνατε πρωινή εκπομπή μαζί με τον Σάκη. Ήταν αστικός μύθος;

Είχε ακουστεί αυτό, αλλά δεν έχει συζητηθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Ειδικά στην παρούσα φάση είναι τελείως άκαιρο, δεν το έχουμε στο μυαλό μας. Θα έκανα εύκολα κάτι τηλεοπτικό με τον Σάκη, γιατί έχουμε ωραία χημεία και είναι πολύ εύκολο για εμάς να δουλεύουμε μαζί, αλλά πρωινό δύσκολα θα έκανα. Έχει μια καθημερινή τριβή και μια άλλη φιλοσοφία, που είναι δύσκολη για ένα ζευγάρι – αν και δεν μας φοβάμαι σε τίποτα. Θα μας φανταζόμουν όμως πιο εύκολα σε κάτι πιο περιπετειώδες!

PLANET SPORTS