Euroleague

Xάινς: «Ο Ολυμπιακός είναι μια σκληρή ομάδα»

Με καλά λόγια αναφέρθηκε για τον Ολυμπιακό που θα τον αντιμετωπίσει αύριο (6-1) στο ΣΕΦ ο Κάιλ Χάινς λέγοντας ότι είναι σκληρή ομάδα.

05.01.2023 | 21:36

Η Αρμάνι δοκιμάζεται με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αύριο (6-1) κόντρα στον Ολυμπιακό στις 21.00 και ο Κάιλ Χάινς μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Αμερικανός σέντερ που για μια ακόμη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά αναφερόμενους στους πρωταθλητές Ελλάδας τόνισε ότι είναι σκληρή ομάδα και χαρακτήρισε πρόκληση το συγκεκριμένο παιχνιδι.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία σκληρή ομάδα, παίζουν πολύ καλά από το ξεκίνημα της σεζόν, μετακινούν την μπάλα σωστά, ειδικότερα στην έδρα τους με τον κόσμο. Είναι πολύ καλοί. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ και να παίξουμε καλά, όπως τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και αν το καταφέρουμε τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά έχουμε τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε το παιχνίδι», δήλωσε ο 37χρονος σέντερ.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή