Πόλο

Βουλιαγμένη – Νηρέας Χαλανδρίου 14-5: Εύκολη νίκη για ΝΟΒ

Η Βουλιαγμένη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου.

05.05.2021 | 15:18

Την 14η νίκη του σε 15 αγώνες πέτυχε ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης επικρατώντας του Νηρέα Χαλανδρίου με 14-6 στο παιχνίδι που έγινε στο κολυμβητήριο του Λαιμού στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης των γυναικών.

Ήταν μία ακόμη συνάντηση όπου οι παίκτριες της Αντιόπης Μελιδώνη είχαν την ευκαιρία να «μετρήσουν» τις δυνάμεις τους ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Νηρέας Χαλανδρίου υποχρεώθηκε στην 5η διαδοχική ήττα του και παρέμεινε με 16 βαθμούς στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 0.27 της 3ης περιόδου αποβλήθηκε για βιαιοπραγία η Μαρία Πατρα του ΝΟΒ και η ομάδα της υποχρεώθηκε να αγωνιστεί για 4 λεπτά με μια παίκτρια λιγότερη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 14-6

Τα οκταλεπτα: 6-2, 2-2, 2-1, 4-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονήτρια Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 4, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 1, Νίνου 1, Μ. Πάτρα 1, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή 3, Γαρδέρη, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (προπονητής Ανέστης Πεσματζόγλου): Σ. Κοβάτσεβιτς, Μπογκατσένκο, Μαυρωτά 1, Κοτσάφτη, Α. Κοβάτσεβιτς, Ρουσσάκη, Πάτερου, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη 1, Παναγιότι, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 2, Κονταλέξη, Καραχάλιου.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή