Super League 1

Βόλος-Λαμία: Αναμέτρηση με διαφορετικά «θέλω» και «πρέπει»

Ο Βόλος υποδέχεται σήμερα (24/2) στις 20:00 την Λαμία στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

24.02.2023 | 10:10

Αναμέτρηση με έντονο ενδιαφέρον διεξάγεται σήμερα στις 20:00 στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» με τον Βόλο να υποδέχεται την Λαμία στις 20:00.

Ο Βόλος βρίσκεται πέμπτος στο πρωτάθλημα 35 βαθμούς, στόχος του είναι να μπει στα πλειφ-οφ και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 απο τον Παναθηναϊκό. Ο Κώστας Μπράτσος δεν ανακοίνωσε την αποστολή, ωστόσο εκτός είναι ο τιμωρημένος Αρούνα Σι και ο τραυματίας Μπαριέντος.

Η Λαμία είναι τελευταία στο πρωτάθλημα με μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, 4 μήνες πριν, στις 3 Οκτωβρίου. Με τον Λεωνίδια Βόκολο πλέον στον πάγκο ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0 απο τον Ολυμπιακό και στόχος του είναι να προσπαθήσουν να μείνουν στην κατηγορία. Ο Τζέισον Μεντίνα μπήκε στην αποστολή για πρώτη φορά, ενώ εκτός έμειναν οι Τόμας Ντε Βινσέντι και Ρόμανιτς όπως και οι Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Πάβλοβετς και Τόσιτς.

Διαιτητής: Αγγελάκης
Βοηθοί: Καραλής, Κορώνας
Τέταρτος: Ματσούκας
VAR: Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

 

 

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή