Βόλεϊ Γυνακών Βλαχάκη: Κάτοικος Γερμανίας από τη νέα σεζόν | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Βόλεϊ | Βόλεϊ Γυνακών Βλαχάκη: Κάτοικος Γερμανίας από τη νέα σεζόν

Βόλεϊ Γυνακών Βλαχάκη: Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκιγιέρμο Ναράχνο πήρε στην ομάδα που προπονεί την διεθνή ακραία.

Την μεταγραφή της 26 χρονης ακραίας (1μ77), Κωνσταντίνας Βλαχάκη, ανακοίνωσε το Ποτσδαμ που προπονεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής μας ομάδας, Γκιγιέρμο Ναράνχο.«Με τη νέα υπογραφή της Κωνσταντίνας Βλαχάκη για τη θέση της ακραίας με υποδοχή, ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός της ομάδας για την σεζόν 2021/2022 του Πότσδαμ. Πρόκειται για μια εξαιρετικά έμπειρη παίκτρια για την η οποία έχει ήδη κερδίσει πολλά πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ελλάδα.Την σεζόν 2019-20 ήταν στη Θέτιδα Βούλας και την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του ΑΟ Θήρας.

Για τον προπονητή μας Γκιγιέρμο Ναράνχο είναι μία «σούπερ δυνατή παίκτρια». Έχει αγωνιστεί στο μπιτς βόλεϊ και είναι πολύ καλή σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Η σκληρή δουλειά και η συνεχής προθυμία να μαθαίνει, την έκαναν σημαντικό παίκτη στην ελληνική εθνική ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι η Κωνσταντίνα θα είναι επίσης σημαντικός παίκτης στην τακτική του Πότσδαμ την επόμενη σεζόν.».

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη σχολίασε για την μετακίνηση της στη Μπουντεσλίγκα που θα έχει συμπαίκτρια την Λάουρα Έμοντς που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος του Πότσδαμ στη νέα σεζόν. Η Μπουντεσλίγκα ένα ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και χαίρομαι που είμαι μέλος μιας τέτοιας ομάδας με τόσο υψηλές φιλοδοξίες. Θα δώσω τα πάντα για να επιτύχουμε τους στόχους μας, και πιστεύω ότι η νέα σεζόν θα είναι πολύ επιτυχημένη για εμάς.»

PLANET SPORTS