Champions League

Βίλας-Μπόας: «Δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Αυτά ανέφερε στη σημερινή συνέντευξη τύπου το προπονητής την γαλλικής ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

30.11.2020 | 14:21

Η Μαρσέιγ αύριο θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions league. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Αντρέ Βίλας Μπόας  στην σημερινή συνέντευξη τύπου του τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι ένας δύσκολος και έμπειρος αντίπαλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ελπίζω ότι το παιχνίδι που κάναμε με τη Ναντ και οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε θα είναι ο οδηγός μας. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, είναι δυσκολότερος αντίπαλος από τη Ναντ. Πιο έμπειρη ομάδα. Ο Μπενεντέτο ήταν καλός κόντρα στη Ναντ και είναι νόμος ότι οι επιθετικοί γίνονται καλύτεροι όσο σκοράρουν» είπε ο Πορτογάλος προπονητής κληθείς να σχολιάσει την νίκη της ομάδας του το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα».

Ο Βίλας-Μπόας στην ερώτηση γιατί η ομάδα του είναι είναι καλύτερη στο γαλλικό πρωτάθλημα σε σχέση με το Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε: «Είναι κάτι που συμβαίνει με τις γαλλικές ομάδες, εκτός από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αναρωτιέμαι κι εγώ. Ίσως ο λόγος είναι η μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις. Θα πρέπει κι εμείς να γίνουμε πιο απαιτητικοί και πιο ανταγωνιστικοί».

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή