La Liga

Βιγιαρέαλ – Ατλέτικ Μπιλμπάο 1-1: Παραμένει σε τροχιά Ευρώπης η Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ ήταν αρκετά καλύτερη από την Ατλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

23.12.2020 | 00:55

Βιγιαρέαλ και Ατλέτικ Μπιλμπάο έμειναν στο 1-1 στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Λα Κεράμικα», με το Κίτρινο Υποβρύχιο να παραμένει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας με 26 πόντους. Από την άλλη, η Μπιλμπάο έφτασε την 9η θέση και τους 18 βαθμούς, στην ισοβαθμία με την Κάντιθ.

Η Βιγιαρεάλ ήταν αρκετά καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ωστόσο στο 19ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ με ωραίο τελείωμα του Ινάκι Γουίλιαμς, σοκάροντας την ομάδα του Έμερι. Η ίδια, στη συνέχεια έδειξε να μπλοκάρει επιθετικά, χωρίς να καταφέρνει κάτι αξιόλογο στο δεύτερο μέρος, πέρα από 2-3 καλές στιγμές.

Με την επανάληψη, οι γηπεδούχοι έψαξαν πιο αποφασιστικά την ισοφάριση, η οποία τελικά έφτασε αρκετά καθυστερημένα και συγκεκριμένα στο 74ο λεπτό με δυνατό σουτ του Πίνο. Όσο περνούσε η ώρα, οι Βάσκοι υποχώρουσαν όλο και πιό πολύ στο γήπεδο, με τη Βιγιαρεάλ να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Παρ’όλα αυτά, το τελικό 1-1 δεν άλλαξε ποτέ, με το σκορ να αδικεί αρκετά την πολύ πειστική εικόνα που είχαν για ακόμη μία φορά οι οικοδεσπότες.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή