Χάντμπολ

Βεστμάνεϊγιαρ – Πανόραμα 29-24: Είπαν αντίο

Βεστμάνεϊγιαρ - Πανόραμα 29-24: Είπαν αντίο. Τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας ηττήθηκαν και στο δεύτερο ματς, στην Ισλανδία, από την Βεστμάνεϊγιαρ.

21.11.2021 | 01:36

Το… ταξίδι της ομάδας χάντμπολ Γυναικών του Πανοράματος στο EHF European Cup ολοκληρώθηκε το Σάββατο. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε και στο δεύτερο ματς στην Ισλανδία. Βεστμάνεϊγιαρ – Πανόραμα 29-24: Είπαν αντίο.

Βεστμάνεϊγιαρ – Πανόραμα: Δυναμικό ξεκίνημα

Τα κορίτσια της ομάδας του Πανοράματος, που είχαν την ήττα 26-20 από το πρώτο ματς της Παρασκευής, ξεκίνησαν καλά στο δεύτερο ματς. Κατάφεραν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου να βρεθούν στο +3 (8-5). Όμως απέναντί τους είχαν μια ομάδα πολύπειρη από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γρήγορα ισοφάρισε σε 9-9 και στο ημίχρονο βρέθηκε στο +4 (15-11). Το Πανόραμα το πάλεψε το δεύτερο ματς όσο μπορούσε. Δεν το παράτησε το ματς. Αν και βρέθηκε στο -9 από την Βεστμάνεϊγιαρ, πλησίασε στα 6 γκολ (24-18), αλλά ως εκεί. Οι κοπέλες της ελληνικής ομάδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Βεστμάνεϊγιαρ – Πανόραμα: Είπαν… αντίο κόντρα σε πολύ δυνατό αντίπαλο

Αλλά δεν ήταν εύκολο να το γυρίσουν και τελικά ηττήθηκαν και στη δεύτερη αναμέτρηση, αυτή τη φορά 29-24. Πάντως, ήταν ένα δείγμα προόδου της ομάδας η φετινή πορεία. Αποτελεί, δε, μια καλή βάση για το μέλλον και τα επόμενα χρόνια. Πρώτη σκόρερ για το Πανόραμα ήταν η Ζενέλι με 9 γκολ. Απέναντι σε μια ομάδα με 5 ξένες αθλήτριες, αλλά και με εξαιρετική υποδομή σε όλα τα επίπεδα. Για να καταλάβει κανείς, έχει 4 γήπεδα χάντμπολ στη διάθεσή της! Βεστμάνεϊγιαρ – Πανόραμα 29-24: Είπαν αντίο

Διαιτητές : Γιάσκινς-Ζάμπκο (Λετονία)

Βεστμάνεϊγιαρ: Σιγκαρμσντόντιρ, Ολσεν 1 , Αρναρσντότιρ, Καρντέλ 6 , Γκιλφαντόντιρ 6 , Τ.Στεφανσντότιρ , Ο.Στεφανστνότιρ, Βαλγκεϊρσντόντιρ 1, Γιοβάνοβιτς 8 , Ολζόουα 2, Ριτσαρντσόντιρ , Ομαρσντόντιρ, Βαρζινκόφσκα, Σουν. Γιονσντόντιρ 1, Σάρ. Γιονσντόντιρ 4, Εϊναρσντόντιρ.

Πανόραμα: Κουτσιμανή, Νταντίρα, Καραβέλη 3, Αμανατίδου 1 , Α.Παπαδοπούλου 2 , Γ.Παπαδοπούλου 1, Κουλούρη , Τσαρτσίου 1, Κυρικλίδου 1, Λιούκα 2, Προκοπίδου 3 , Εμμανουηλίδου 1 , Ζενέλι 9.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή