Super League 1

Βαλμπουενά – «Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στάθηκε στο γεγονός πως η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα του Πειραιά.

23.01.2022 | 22:30

Νίκη για τον Ολυμπιακό μετά από τρία παιχνίδι στο 2022 και ο Ματιέ Βαλμπουενά παραδέχτηκε ότι αυτή η νίκη θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε:

Για το τι σημαίνει αυτό το 2-0:

Τη χρειαζόμασταν τη νίκη, την είχαμε ανάγκη. Τονώθηκε το ηθικό μας. Μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα χρειαζόμασταν τη νίκη για τη ψυχολογία μας. Δεν έχει σημασία ότι δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά ότι πήραμε τη νίκη.

Για το αν θα παίξει ρόλο η εμπειρία:

Πάντα έχουμε ανάγκη τους έμπειρους παίκτες, αλλά και όλους. Έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχουμε το Κύπελλο και το Europa League. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές μέσα στη σεζόν και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, Να είμαστε ενωμένοι. Σήμερα κερδίσαμε που το είχαμε ανάγκη. Έτσι πρέπει να συμμετέχουμε όλοι και στις δύσκολες στιγμές για να χαιρόμαστε μετά και τις καλές στιγμές. Να τα αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί για να πάμε ψηλά τον σύλλογο.

Για τα 100 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό:

Είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος που κατάφερα σε αυτόν τον σύλλογο να παίξω τόσα πολλά παιχνίδια. Είμαι ευτυχισμένος που προσφέρω παρά την ηλικία μου και βοηθάω για να παίρνουμε νίκες και τίτλος.

Για τον Αβραάμ:

Είμαστε χαρούμενοι για εκείνος γιατί αγαπάει τον Ολυμπιακό και προσφέρει. Παίρνουμε πολλά απ’ αυτόν. Διδάσκει τους μικρούς. Είναι παίκτης που μπορεί πάντα να προσφέρει είτε με την εμπειρία του, είτε με τη ψυχή του. Πάντα μπορείς να πάρεις πολλά από τον Αβράαμ όταν είσαι δίπλα του και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή