Volley League

Τζιουμάκας στο overfm.gr: «Ο Φίλιππος Βέροιας ήρθε για να μείνει»

Ο διαγώνιος του Φιλίππου Βέροιας μιλά αποκλειστικά στο overfm.gr για την ομάδα του αλλά και το League Cup

16.04.2021 | 23:56

Στο overfm.gr μίλησε ο διαγώνιος του Φιλίππου Βέροιας, Γιώργος Τζιουμάκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην παρθενική συμμετοχή της ομάδας του στη Volley League, ενώ παράλληλα έδωσε και το δικό του σύνθημα για το Final-4 του League Cup.

Για την πορεία του Φιλίππου Βέροιας στην παρθενική του συμμετοχή στην Volley League:

«Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, οργανωτικά, διοικητικά αλλά και αγωνιστικά, με την ομάδα και τους ανθρώπους της να έχουν πολύ όρεξη για το άθλημα. Είμαι σίγουρος ότι ο Φίλιππος Βέροιας θα αποτελέσει μια δύναμη στο Ελληνικό βόλεϊ τα επόμενα χρόνια».

Αν ο οργανισμός του Φιλίππου είναι ευχαριστημένος για την θέση που κατέλαβε η ομάδα στο πρωτάθλημα:

«Η θέση που καταλάβαμε δεν είναι ρεαλιστική, παίξαμε σχεδόν όλο το πρωτάθλημα χωρίς τον καλύτερό μας παίκτη, τον Κώστα Προύσαλη, κάτι που ήταν μεγάλο πλήγμα για εμάς στο αγωνιστικό κομμάτι και μας στοίχησε. Προσωπικά, δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο.

Πλέον όμως, τα αφήνουμε όλα πίσω, καθώς έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο διήμερο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα με παίκτες εγνωσμένης αξίας, θα πάμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ότι πιθανότητες έχουμε ώστε να φέρουμε μία μεγάλη πρόκριση στη Βέροια.

Πού πιστεύει ότι πρέπει να εστιάσει η ομάδα του αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να εστιάσουμε σίγουρα στον Βαν Ντεν Ντρις και να τον περιορίσουμε καθώς είναι βαρόμετρο για τον αντίπαλο. Αν το καταφέρουμε, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες ώστε να πάρουμε το ματς και συνάμα την πρόκριση στον τελικό».

Πόσο σημαντικό είναι για τον Φίλιππο αλλά και την τοπική κοινωνία το γεγονός ότι το Final-4 θα διεξαχθεί στη Βέροια:

«Όταν μία ομάδα στην πρώτη της χρονιά στην Volley League αναλαμβάνει ένα τουρνουά, αυτό λέει πολλά, και το γεγονός ότι η ΕΣΑΠ έδωσε την διοργάνωση στον Φίλιππο Βέροιας δείχνει ότι τον εμπιστεύεται. Δυστυχώς με την κατάσταση που επικρατεί δεν μπορούμε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, κάτι που σίγουρα υπό άλλες συνθήκες να μας έδινε παραπάνω δύναμη στο γήπεδο».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή