ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς – Έστω και δύσκολα, προκρίθηκε

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Λάζλο Ντζέρε, ωστόσο ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16».

23.02.2022 | 08:56

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Λάζλο Ντζέρε και πήρε την πρόκριση για τους «16»  στο Ακαπούλκο. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ (7-6 (7), 7-6 (4)).

Μετά από δύο τάι μπρέικ και μετά από 2 ώρες αγώνα και 13 λεπτά ο Τσιτσιπάς στον επόμενο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Σονέγκο και Γουλφ. Στο πρώτο σετ ο 23χρονος  έσωσε συνολικά τρία set point του αντιπάλου του για να το κερδίσει τελικά αφού γλίτωσε στο 5-4 με break και στο tie break από το 7-6 του Σέρβου.

Στο δεύτερο κατάφερε να κάνει break με το «καλημέρα». Όμως, στο σερβίς του για να κλείσει το ματς δέχτηκε break. Έτσι, έβαλε και πάλι δύσκολα στον εαυτό του. Ο Ντζέρε δεν παράτησε το ματς σε καμία στιγμή του. Το σετ οδηγήθηκε και πάλι στο tie break. Εκεί ο Τσιτσιπάς επικράτησε και έφτασε στην πρόκριση και μαζί τις 200 νίκες καριέρας. Αν μη τι άλλο, ένα σπουδαίο επίτευγμα για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή