Premier League

Τσίμπησε βαθμό η Μπόρνμουθ μέσα στο «Σεντ Τζέμις Παρκ»

Σημαντικό βαθμό απέσπασε η Μπόρνμουθ στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» με 1-1 κόντρα στην Νιουκάστλ και βρίσκεται στην δέκατη θέση με την Λιντς και τις «καρακάξες».

17.09.2022 | 19:00

Πολύτιμη ισοπαλία απέσπασε η Μπόρνμουθ με 1-1 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κόντρα στην Νιουκάστλ. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δυο ομάδες με αυτήν την ισοπαλία ισοβαθμούν στην δέκατη θέση με 8 βαθμούς έχοντας συγκάτοικο και την Λιντς. Στο 15′ η κεφαλιά του Ταβερνιέρ πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 27′ οι «καρακάξες» είχαν δοκάρι σε δυνατό σουτ του Τρίπιερ. Νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 42′ όταν ο Ζοέλιντον σούτραρε ενώ συνέβαλε και ο Νέτο και στην εξέλιξη της φάσης ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είπε όχι σε σουτ του Φρέιζερ.

Ο τελευταίος είχε ένα σουτ λίγο άουτ στο 48′ ενώ στο 62′ από εκτέλεση φάουλ του Ζεμούρα ο Μπίλινγκ με προβολή έκανε το 0-1 παγώνοντας το «Σεντ Τζέιμς Πάρκ». Τέσσερα λεπτά αργότερα η Νιουκάστλ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Λερμά και ο Ισάκ το μετέτρεψε σε γκολ για να ισοφαρίσει σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ(Έντι Χόου): Πόουπ, Τρίπιερ, Σερ, Μπερν, Τάργκετ, Γκιμαράες (72′ Λόνγκσταφ), Γουΐλοκ, Ζοέλιντον, Αλμιρόν (89′ Γουντ), Φρέιζερ (71′ Μέρφι), Ισάκ.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ(Σκοτ Πάρκερ): Νέτο, Σμιθ, Μέπαμ, Σενέσι, Ζεμούρα, Λέρμα, Κουκ, Κρίστι (86’ Στέισι), Μπίλινγκ (90+2′ Στίβενς), Ταβερνιέ (80′ Άντονι), Σολάνκε (90+2′ Μουρ)

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή