Serie A

Tσίμπησε βαθμό η Κρεμονέζε στο «Ρενάτο Νταλ Άρα»

Ισοπαλία απέσπασε η Κρεμονέζε στο «Ρενάτο Νταλ' Άρα» κόντρα στην Μπολόνια με 1-1 σε ματς που έκλεισε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής.

23.01.2023 | 21:36

Σημαντικό βαθμό απέσπασε η Κρεμονέζε στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» κόντρα στην Μπολόνια με 1-1. Oι νεοφώτιστοι μετά από 4 σερί ισοπαλίες αέφυγαν την ήττα ενώ οι γηπεδούχοι βρισκονται στην ένατη θέση μαζί με Γιουβέντους και Φιορεντίνα.

Μετά από ένα μέτριο ως κακό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα από την Κρεμόνα άνοιξε το σκορ όταν κέρδισε πέναλτι έπειτα από παρέμβαση του VAR και ο Οκερέρε οτο μετέτρεψε σε γκολ κάνοντας το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λυκογιάννης έκανε την σέντρα και ο Φέργκιουσον πήρε την κεφαλιά και ο Καρνεζέκι απεκρουσε και η μπάλα χτύπησε στον Κίρικες που με αυτογκόλ ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι στο 63’ βρέθηκαν κοντά στην ανατροπή, αλλά ο Καρνεζέκι απέκρουσε το πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Λυκογιάννη, ενώ στο 70’ το σουτ του Ορζολίνι πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Κρεμονέζε. Στο 89′ ο Κίρικες παραλίγο να πετύχει και πάλι αυτογκόλ αλλά ο Φεράρι έσωσε στην γραμμή.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος, Λυκογιάννης( 79’ Καμπιάσο), Λουκουμί, Σουμαορό, Λυκογιάννης, Μόρο, Φέργκιουσον, Ντομίνγκεθ(79’ Σόουτεν), Ορζολίνι, Μπάροου(45’ Ζίρκζε), Σοριάνο

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Καρνεζέκι, Πικέλ, Βάσκεθ, Κίρικες, Φεράρι, Βαλέρι(70’ Μπουναϊούτο), Τσιοφάνι(61’ Γκάιαν), Σερνίκολα, Καστανιέτι(61’ Μπενάσι), Μεϊτέ, Οκερέκε(90’ Τσαντού)

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή