Super League 1

Τσιμπίδας – «Δεν υπάρχει τίποτα σχετικά με Χατζηγιοβάνη και Αλτάι»

Ο Μπάμπης Τσιμπίδας ανέφερε στον αέρα του Over FM πως δεν υπάρχει επίσημη κρούση της Αλτάι για την απόκτηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

02.01.2022 | 17:11

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Μπάμπης Τσιμπίδας, μίλησε στον αέρα του Over FM και τον Γιώργο Ουσταμανωλάκη για τα δημοσιεύματα που βγήκαν σχετικά με την Αλτάι και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και για την προετοιμασία ενόψει του ματς με τον Άρη.

Αρχικά, ο Μπάμπης Τσιμπίδας στάθηκε στα δημοσιεύματα για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Χαρακτηριστικά είπε πως δεν πρέπει να τα παίρνουμε στα σοβαρά. Η Αλτάι ακούγεται από το καλοκαίρι και ακόμη δεν έχει κάνει επίσημη κρούση. Επίσης τόνισε πως επιθυμία του Χατζηγιοβάνη είναι να μείνει τουλάχιστον μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μίλησε για την προτεοιμασία ενόψει της  εντός έδρας αναμέτρησης του πρωταθλήματος με τον Άρη. «Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει κανένα πρόβλημα που να τον απασχολεί για αυτό το ματς. Έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μπορεί να σχεδιάσει το πλάνο του ανενόχλητος. Ο μόνος που μένει εκτός είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Μπάμπης Τσιμπίδας αναφέρθηκε  στο πρόβλημα με την πληρότητα στα γήπεδα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πως θα επιλέξουν τους 1.000 «εκλεκτούς».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή