Premier League

Τσιμίκας – Ένας από τους αμυντικούς που δεν έχει δεχτεί γκολ

Ο Κώστας Τσιμίκας φιγουράρει στην κορυφή των αμυντικών που έχουν αγωνιστεί στην Premier League φέτος και δεν έχουν δεχθεί γκολ.

27.10.2021 | 21:02

Ονειρική είναι η σεζόν που διανύει φέτος ο Κώστας Τσιμίκας. Παρότι η περασμένη χρόνια ήταν αρκετά δύσκολη, η φετινή είναι εντελώς διαφορετική. Ο Έλληνας άσος αρπάζει κάθε ευκαιρία που του δίνει ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός δικαιώνεται συνεχώς, καθώς οι εμφανίσεις και τα νούμερα του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, επαληθεύουν τους αριθμούς.

Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στην κορυφή σε μια τρομερή λίστα. Η Premier League με ανάρτηση της στα social media ανέφερε ότι, ο «Τσίμι» είναι ο αμυντικός της Premier League με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, χωρίς να έχει δεχτεί ακόμα κάποιο γκολ. Σε αυτή τη λίστα στην κορυφή είναι ο Κώστας Τσιμίκας της Λίβερπουλ, ο οποίος έχει 299 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα των «κόκκινων» και σε αυτό το διάστημα, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού δεν έχει δεχθεί γκολ. 180 λεπτά χωρίς γκολ έχει και ο συμπαίκτης του, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Κονατέ.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Ρις Τζέιμς της Τσέλσι που έχει 278 λεπτά συμμετοχής χωρίς να έχει δεχτεί τέρμα. Δεύτερος της Λίβερπουλ στη λίστα είναι ο Ιμπραχίμα Κονατέ που έχει κρατήσει το μηδέν σε 180 λεπτά. Ακόμα ένα τρομερό επίτευγμα από τον Τσιμίκα που έχει βαλθεί να… τρελάνει το «Νησί».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή