Super League 1

Τσίλης – «Η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ίσως και δεύτερου χαφ»

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης, μίλησε στον αέρα του OverFM, για τις μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης, καθώς και για τις αποχωρήσεις.

23.12.2021 | 15:30

Μπορεί να θεωρείται τυπική διαδικασία η ρεβάνς της ΑΕΚ με την Κηφισιά, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά ο Αργύρης Γιαννίκης θέλει να δει σοβαρότητα από την ομάδα του, επισήμανε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης. 

Στην Ένωση γνωρίζουν πως ο συγκεκριμένος αγώνας έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να δει από τους παίκτες του σοβαρότητα. Ο 41χρονος τεχνικός, αναμένεται να κάνει ολικό rotation και να δώσει χρόνο συμμετοχής, σε παίκτες που δεν ήταν βασικοί. Επίσης, βασικός θα ξεκινήσει ο Παναγιώτης Τσιντώτας. 

Στη συνέχεια o Κώστας Τσίλης, τόνισε πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού χαφ. Αν οι «κιτρινόμαυροι» κινηθούν και για δεύτερη μεταγραφή. Αυτή θα είναι ενός ακόμα κεντρικού χαφ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα, η Ένωση συνεχίζει να ενδιαφέρεται, για τον Ντανίλο Μπαρμπόσα. O 25χρονος Βραζιλιάνος αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην έχουν αποσύρει το ενδιαφέρων τους. Αλλά η συγκεκριμένη υπόθεση, είναι αρκετά δύσκολη.  

Τέλος, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν. Μια από αυτές τις περιπτώσεις, είναι οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Νταμιέν Λε Ταλέκ. Η Ένωση ψάχνει να βρει τη χρυσή τομή με τους συγκεκριμένους παίκτες, για να αποχωρήσουν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.  

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν περιπτώσεις που η ΑΕΚ, καλείται να βρει λύση. Όπως είναι η περίπτωση, του Μιχάλη Μπακάκη. Ο 30χρονος προπονείται με την Β’ ομάδα, αλλά αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Επίσης, είναι και το θέμα με τον Όλεγκ Νταντσένκο. Ο 27χρονος  δεν αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ Β’ και δεν είναι ικανοποιημένος. Με τους «κιτρινόμαυρους», να πρέπει να βρούνε λύση. 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή