Premier League

Τσέλσι Αλάμπα: Αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Αυστριακό η αγγλική ομάδα

Σε άλλους αμυντικούς στρέφει το ενδιαφέρον της η Τσέλσι, μιας και όπως αποδεικνύεται ο Νταβίντ Αλάμπα μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση για τους «μπλε» του Λονδίνου.

10.02.2021 | 13:17

Σε άλλους αμυντικούς στρέφει το ενδιαφέρον της η Τσέλσι, μιας και όπως αποδεικνύεται ο Νταβίντ Αλάμπα μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση για τους «μπλε» του Λονδίνου. Η Τσέλσι είχε βάλει στη λίστα της το όνομα του Νταβίντ Αλάμπα, ωστόσο η περίπτωσή του απομακρύνεται, καθώς δεν φαίνεται διατεθειμένη να του προσφέρει τον μισθό που επιθυμεί.

Ο Αυστριακός αμυντικός στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου και ήδη αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του. Μεταξύ αυτών των ομάδων είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης που φαίνεται όλο αυτό το διάστημα να έχει προβάδισμα για την απόκτηση του, αλλά ο πατέρας του παίκτη ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη προσφορά.

Πλέον, η ομάδα του Τούχελ στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις αμυντικών, όπως αυτή του Νίκλας Σούλε της Μπάγερν αλλά και του Νταγιό Ουπαμεκανό της Λειψίας.

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή