Super League 1

Τσαλγατίδης – «Δεν είναι απίθανο ο Τσόλακ να μείνει στο ρόστερ»

Την πιθανότητα να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, αν οι «ασπρόμαυροι» δεν βρουν τα χρήματα που ζητάνε, μετέφερε στον αέρα του OverFM, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μάνος Τσαλγατίδης.

09.01.2022 | 23:34

Σε ένα από τα ζητήματα που πρέπει να βρει λύση ο Ζοσέ Μπότο, είναι η επιστροφή του Αντόνιο Τσόλακ, από τον δανεισμό του στη Μάλμε. Μάλιστα, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μάνος Τσαλγατίδης, τόνισε πως δεν αποκλείεται να μείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Οι Σουηδοί έχουν κάνει κυρίως, προφορικές προτάσεις. Μια που έκαναν, ήταν στα 1,5 εκατ. ευρώ, η οποία και απορρίφθηκε κατευθείαν από το «Δικέφαλο του Βορρά». Οι θεσσαλονικείς ζητάνε για τον Κροάτη επιθετικό, ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Αν δεν τα βρουν, δεν είναι απίθανο ο 28χροινος να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Θα αφήσει ελεύθερο τον Ροντρίγκο όταν έρθει πρόταση

Τέλος, ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε για τον Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν υπολογίζεται, από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό έχει γίνει σαφές στον παίκτη και πριν την άφιξη, του νέου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος αναμένεται να αποχωρήσει, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Ο Ροντρίγκο και ο ατζέντης του, «τσεκάρουν» κυρίως τις αγορές της Τουρκίας και της Πορτογαλίας. Παράλληλα, κοιτάνε και στην Σαουδική Αραβία, για ένα καλό συμβόλαιο.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα σταθεί εμπόδιο στον παίκτη και όταν θα έρθει πρόταση. Δεν θα ζητήσει το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα και θα τον αφήσει ελεύθερο.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή