Euroleague

Τρομερό επίτευγμα για τον Μάικ Τζέιμς

O Μάικ Τζέιμς πραγματοποίησε ένα σπουδαίο ρεκόρ καριέρας, καθώς σε 37′ λεπτά συμμετοχής είχε 20 πόντους και μοίρασε 14 ασίστ.

16.12.2021 | 09:55

Η Ζαλγκίρις Κάουνας φιλοξένησε τη Μονακό, για τη 15 αγωνιστική της Euroleague. Ο Μάικ Τζέιμς σίγουρα θα θυμάται για καιρό αυτή τη βραδιά. Όχι μόνο γιατί η ομάδα του κατέφερε να πάρει ένα ματς- θρίλερ.

Στην πρώτη μετά Ζβέζνταν Μίτροβιτς εποχή αναμέτρηση οι Γάλλοι επικράτησαν στην παράταση των Λιθουανών στην 107 – 98 (95-95 κ.δ).  Ο Σάσα Ομπράντοβιτς έκανε ιδανικό ντεμπούτο, μιας και η ομάδα του έφυγε με το «διπλό» από το Κάουνας.

Η απομάκρυνση του Μίτροβιτς από τον πάγκο των Μονεγάσκων φαίνεται να λειτούργησε ευεργετικά για τον Μάικ Τζέιμς. Ο ηγέτης των Γάλλων που δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με το πρώην προπονητή του. Ο Αμερικανός κατόρθωσε να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση στη Λιθουανία, αλλά και ένα σπουδαίο ρεκόρ καριέρας.

Ο Μάικ Τζέιμς σε 37′ λεπτά συμμετοχής είχε 20 πόντους με 7/15 σουτ και 5/6 βολές, μοίρασε 14 ασίστ “σπάζοντας” το προηγούμενο ρεκόρ του που ήταν 12 τελικές πάσες με την ΤΣΣΚΑ το 2018, ενώ ακόμα είχε 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, μόλις 3 λάθη και 31 βαθμούς στο PIR σε μία πραγματικά “μαγική” βραδιά και σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα του.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή