Premier League

Τόσο είναι τα συνολικά χρέη της Τότεναμ

Ο πρόεδρος της Τότεναμ Ντάνι Λέβι μίλησε για την οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Αγγλικός σύλλογος εν μέσω πανδημίας.

23.11.2020 | 21:14

Το προβληματισμό του εξέφρασε ο πρόεδρος της Τότεναμ Ντάνιελ Λέβι, όπου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή ο Αγγλικός σύλλογος.

Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος του Λονδρέζικου συλλόγου δήλωσε ότι η  καθαρή ζημιά που δέχτηκε αυτή τη χρονιά η ομάδα ήταν κοντά στις 63,9 εκατ. λίρες. Την ίδια ώρα ο Λέβι τόνισε ότι η συγκριμένες δαπάνες μπορούν να αυξηθούν ακόμα περισσότερο, με το συνολικό ποσό να πλησιάζει τις 150 εκατ. λίρες.

Επιπλέον, τα έσοδα που εισέπραξε από αυτό το καλοκαίρι η Τότεναμ άγγιζαν τις 402,4 εκατομμύρια λίρες. Την ίδια ο τζίρος φαίνεται να μειώθηκε  από τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα οποία ήταν στα 95,2 εκατ. λίρες και  μεταφέρθηκαν στη σεζόν 2020-2021 για τους αγώνες που ορίστηκαν μετά το τέλος του οικονομικού έτους.

Τέλος ο πρόεδρος των  «Σπιρουνιών » έκανε λόγο για το συνολικό χρέος της Τότεναμ το οποίο διευρύνθηκε κατά 70,3 εκατ. λίρες φτάνοντας τα 604,6 εκατομμύρια.

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή