RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Bloggers | Τον πιστεύει και τον στηρίζει ο Μαρινάκης

Το μήνυμα του Μαρτίνς στον πρόεδρο του Ολυμπιακού , το «κλειδί» της επιτυχίας και ο προνομιούχος Πορτογάλος που το γνωρίζει καλά. Γράφει ο Κώστας Σαμοθράκης.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το ποστάρισμα του Πέδρο Μαρτίνς στα social media προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη και οι ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Δεν ξύπνησε ένα πρωί ξαφνικά ο Πορτογάλος και αποφάσισε να ποστάρει λίγες λέξεις για τον πρόεδρο της ομάδας. Είχε τους λόγους του για αυτή την κίνηση και ξέρει καλά ότι είναι από τους πιο προνομιούχους προπονητές που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Έχει την απόλυτη στήριξη από την διοίκηση και είναι ήδη ο μοναδικός προπονητής με την μεγαλύτερη θητεία στον σύλλογο.

«Είναι περηφάνια και χαρά να μπορώ να συνεργάζομαι με έναν Πρόεδρο που υποστηρίζει, παρακινεί και εμπνέει όλους. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να φτιάξει κανείς projects που νικούν! Ευχαριστώ Πρόεδρε Μαρινάκη», έγραψε στα social media ο Πορτογάλος.

Γιατί αποφάσισε ο Μαρτίνς να γράψει αυτό που αισθάνεται δημόσια; Και μάλιστα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μα πολύ απλά γιατί ξέρει ότι ο Ολυμπιακός και προσωπικά ο Μαρινάκης του έδωσαν την ευκαιρία να «φτιάξει» όνομα και να ανέβει επίπεδο σε συνδυασμό με τις επιτυχίες του Ολυμπιακού αυτή την τετραετία. Δεν είναι μόνο τα τρία πρωταθλήματα σε τέσσερα χρόνια και η γενική εικόνα της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος έχει βάλει τις βάσεις και έχει φτιάξει ένα κορμό. Με κάποιες προσθήκες αυτό το καλοκαίρι θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει μια ακόμα καλύτερη ομάδα. Όχι μόνο για να πάρει και πάλι το πρωτάθλημα, αλλά και να πετύχει κάτι καλό στην Ευρώπη. Τη στήριξη που είχε ο Μαρτίνς από την διοίκηση, δεν την είχε κανείς προπονητής στον Ολυμπιακό εδώ και πολλά χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που μιλάει για ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο του Μαρινάκη. Μη νομίζει κανείς ότι δεν γνώριζε τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια και πως οι προπονητές άλλαζαν σαν τα «πουκάμισα» με την πρώτη αποτυχία.

Η «μεγαλύτερη» μεταγραφή

Η καλύτερη «μεταγραφή» για τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι είναι η παραμονή του προπονητή που ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως να κινηθεί στις μεταγραφές με σωστές και διορθωτικές κινήσεις. Υπάρχει πλάνο, υπάρχει σχεδιασμός. Αυτό θα το δει ο κόσμος σύντομα για το πως έχουν στο μυαλό τους διοίκηση και προπονητής να πορευτούν για την επόμενη μέρα. Υπάρχουν κάποιοι που ανησυχούν και προβληματίζονται για την καθυστέρηση στις μεταγραφές.

Σε λίγο καιρό θα αλλάξουν γνώμη, αρκεί να κάνουν υπομονή. Η βιασύνη φέρνει «σπασμωδικές» κινήσεις και μόνο αυτό δεν θέλουν στον Ολυμπιακό που κινούνται μεθοδικά. Ό, τι θέλει ο Μαρτίνς θα το έχει. Από εκεί και πέρα ξέρει τι πρέπει να κάνει μέχρι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ και την δοκιμασία που περιμένει τον Ολυμπιακό μέσα στο «κατακαλόκαιρο».

Εύκολο δεν είναι τίποτα! Όμως, ο Ολυμπιακός με τον ίδιο προπονητή για πέμπτη συνεχόμενη περίοδο βαδίζει σε σωστό δρόμο. Ο χρόνος θα δικαιώσει τη διοίκηση για τις αποφάσεις που έχει πάρει και αφορούν τη νέα χρονιά που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Μόνο αφελής δεν είναι ο Μαρτίνς να αποφασίσει να αφήσει όλα τα καλά που έχει στον Ολυμπιακό για να πάει σε ένα άλλο μεγαλύτερο πρωτάθλημα και να δοκιμάσει την τύχη του. Αν και είχε προτάσεις και μάλιστα ενδιαφέρουσες. Προφανώς και αυτό θα γίνει κάποια στιγμή. Αλλά όσο βλέπει ότι οι συνθήκες εργασίας στους πρωταθλητές είναι ιδανικές δεν φεύγει. Γιατί απλούστατα Μαρινάκη δεν ξέρει αν θα βρει στο επόμενο βήμα που θα κάνει….

 


vstore.gr overfm
vstore workstationPLANET SPORTS