NBA

Τόμπσον: «Δεν μπορώ να περιμένω»

Ο Κλέι Τόμπσον μίλησε για την ανυπομονησία που έχει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

30.11.2021 | 13:06

Ο Κλέι Τόμπσον «μετρά αντίστροφα» για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και μίλησε για την ανυπομονησία που έχει να επιστρέψει στα γήπεδα.

Τόμπσον: «Δεν μπορώ να περιμένω»

Μετά από τεράστια αναμονή, που κρατάει σχεδόν δυόμιση χρόνια, ο Κλέι Τόμπσον είναι ένα βήμα πριν την επιστροφή του, μετά τους δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός. Υπενθυμίζεται πως οι Γουόριορς είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας ρεκόρ 18-2.

«Σιχαίνομαι την φράση “Δεν μπορώ να περιμένω” γιατί μου αρέσει να είμαι παρών στην ζωή μου. Αλλά αλήθεια δεν μπορώ να περιμένω, μου αρέσει απίστευτα που είμαι ένας Γουόριορ», ανέφερε ο Κλέι Τόμπσον για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Σάντα Κρουζ Γουόριορς, της θυγατρικής ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ, Σεθ Κούπερ επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ. Ο τελευταίος ευστόχησε σε 18 σερί σουτ. «Μπορεί να κάνει τα πάντα στην προπόνηση επομένως ό,τι κάνει το κάνει στο 100%. Δεν υπάρχει τίποτα που να τον κρατάει πίσω. Τα κάνει όλα και δείχνει πολύ καλά κάνοντάς τα. Έβαλε 18 σερί σουτ».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή