Bundesliga

Θέλει Βέρνερ για αντι-Λεβαντόφσκι η Μπάγερν

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου και οι Βαυαροί βλέπουν στο πρόσωπο του Βέρνερ τον αντικαταστάτη του.

14.09.2021 | 16:37

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου το επόμενο καλοκαίρι. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ψάχνει ήδη να βρει τον αντικαταστάτη του Πολωνού στράικερ, και ο Τίμο Βέρνερ φαντάζει ως η ιδανική επιλογή.

Ο Γερμανός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και η αποχώρησή του από το Λονδίνο είναι πολύ πιθανή. Άλλωστε η Τσέλσι απέκτησε το καλοκαίρι τον Ρομέλου Λουκάκου. Και ο Βέλγος επιθετικός από τα πρώτα κι όλας ματς δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Γερμανό. Τα τρία γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο Βέρνερ φαίνεται πως δεν έχει μέλλον στο Λονδίνο και αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί η Μπάγερν. Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν βάλει για τα καλά στο μάτι τον 25χρονο επιθετικό. Μην ξεχνάμε πως ο Νάγκελσμαν είχε συνεργαστεί ξανά με τον Βέρνερ στη Λειψία, με την οποία έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις και κέρδισε την μεταγραφή του στην Τσέλσι. Την τελευταία του σεζόν (2019-20), μάλιστα, ο Βέρνερ αγωνίστηκε σε 34 ματς στη Μπουντεσλίγκα, σκοράροντας 28 γκολ. Νούμερα, τα οποία δε θυμίζουν σε τίποτα τον Βέρνερ της Τσέλσι. Η τιμή του, πλέον, έχει πέσει στα 45 εκατ. λίρες. Τιμή αρκετά «συμπαθητική» για αυτά που μπορεί να προσφέρει, πραγματικά, ο Γερμανός στράικερ.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή