Euroleague

Τέσσερις αγωνιστικές τιμωρία στον διαιτητή που δεν είδε την παράβαση του Μίροτιτς

Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο διαιτητής που δεν είδε την παράβαση στον Νίκολα Μίροτιτς που πάτησε την γραμμή πριν με τρίποντο στείλει το ματς στην παράταση του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

06.01.2023 | 18:48

Πριν μια εβδομάδα η Μπαρτσελόνα πέρασε από την «Αλεξάνταρ Νίκολιτς Χολ» με 99-94 επικρατώντας στην παράταση του Ερυθρού Αστέρα. Για να φτάσουμε όμως μέχρί εκεί, υπήρξε μια φάση που φωνάζουν δικαίως οι Σέρβοι. Συγκεκριμένα με το σκορ στο 84-81 οι Ισπανοί είχαν την τελευταία επίθεση και ο Μίροτιτς με τρίποντο από τα 9 μέτρα έστειλε το ματς στην παράταση.

Όμως οι διαιτητές δεν πήραν χαμπάρι ότι ο πολιτογραφημένος Ισπανός διεθνής πριν στείλει το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο πάτησε την πλάγια γραμμή.

Η Ευρωλίγκα είχε παραδεχθεί το λάθος που συνέβη κατά τη διάρκεια της φάσης, και τώρα τιμώρησε τον διαιτητή Άρε Χάλικο που ήταν υπαίτιος για αυτήν την φάση με τέσσερις αγωνιστικές .

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή