A1 Γυναικών

Τελικοί Α1 γυναικών: Σε βοηθητικό του ΣΕΦ ο τρίτος τελικός Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως ο τρίτος τελικός του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί σε μια από τις βοηθητικές αίθουσες του ΣΕΦ αντί για την κεντρική σάλα.

10.05.2022 | 12:56

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό στον τρίτο μεταξύ τους τελικό για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών (11/5, 17:00, ΕΡΤ Sports 2). Mε τη σειρά να βρίσκεται στο 2-2 έπειτα και από το μπρέικ που έκαναν οι πράσινες με τη νίκη τους στο «Π. Γιαννακόπουλος».

Η Ελληνική Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης της πως το τρίτο ματς των τελικών θα διεξαχθεί στην 5η βοηθητική αίθουσα του ΣΕΦ και όχι στην κεντρική σάλα, όπου είχε γίνει ο πρώτος τελικός.

Να Θυμίσουμε πως ο πρωταθλητής θα κριθεί στις τέσσερις νίκες με τις δύο ομάδες να μετρούν ήδη από δύο η κάθε μία. Αυτό γιατί μεταφέρθηκαν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου, με τον Ολυμπιακό να μετρά δύο νίκες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών:

3ος τελικός (11/5)

ΣΕΦ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός – 17:00

4ος τελικός (15/5)

Π. Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός – 15:00

5ος τελικός (18/5) (εάν χρειαστεί)

ΣΕΦ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός – 17:00

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ-Παναθηναϊκός ΑΟ για την Δ’ Φάση των play off του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, της 11/5/2022 αντί στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του ΣΕΦ (αίθ. 5) και ώρα 17.00»

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook. στο Twitter. στο Instagram. στο Youtube. στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή