Premier League

Τα …..κανόνια ήχησαν πέντε φορές

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα η Άρσεναλ συνέτριψε την Νότιγχαμ Φόρεστ με 5-0 στο «Έμιρεϊτς» και διατηρήθηκε στην κορυφή.

30.10.2022 | 18:05

Ιδανική προπόνηση για την Άρσεναλ που συνέτριψε την ουραγό Νότιγχαμ Φορεστ με 5-0 στο «Εμιρέιτς» και βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 5′ όταν ο Σάκα σεντραρε από τα δεξιά και ο Μαρτινέλι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 20’ ο Τζάκα έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Μαρτινέλι πάσαρε αλλά ο Λόντι έσωσε στη γραμμή. Καταιγιστικοί ήταν στην επανάληψη οι «κανονιέρηδες» και στο 49′ ο Νέλσον με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0 και τρία λεπτά αργότερα με πλασέ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0.

Στο 57′ ο Πάρτει με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 4-0 ενώ ο Χέντερσον αργότερα επενέβη στις προσπάθειες του Ζεσούς στο 59′ και στο 67′ αντίστοιχα. Και στο 78′ ο Όντεργκαρντ με σουτ εντός περιοχής έγραψε το τελικό 5-0.

ΑΡΣΕΝΑΛ(Μικέλ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου (63’ Σέντρικ), Γκάμπριελ, Σαλιμπά (75’ Τίρνεϊ), Γουάιτ, Τζάκα (75’ Ενκετιά), Παρτέι, Έντεγκααρντ, Σακά (26’ Νέλσον), Ζεσούς, Μαρτινέλι (63’ Βιέιρα)

ΦΟΡΕΣΤ(Στιβ Κούπερ): Χέντερσον, Κουκ, Οριέ, ΜακΚένα, Λόντι (63’ Γουόραλ), Κουγιατέ (81’ Ο’Μπράιεν), Φρόιλερ, Λίνγκαρντ (56’ Ντένις), Γκιμπς Γουάιτ (56’ Τζόνσον), Γέιτς, Αβονίγι (63’ Ουίλιαμς)

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή