RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Πόλο | Τα Final-4 στη Λάρισα πέτυχαν παρά τις… αντιξοότητες

Παρά τις… καιρικές συνθήκες οι αγώνες των Final-4 υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών στη Λάρισα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Γράφει ο Γιώργος Ουσταμανωλάκης.

Οι αγώνες για τους πρώτους εν Ελλάδι τίτλους στην υδατοσφαίριση ολοκληρώθηκαν εδώ και μερικές ώρες. Η Λάρισα διοργάνωσε τόσο το Final-4 του Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης Ανδρών. Όσο και των Γυναικών. Μετά λοιπόν το πέρας δύο ημερών μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για αυτούς τους αγώνες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Swimming Federation (@koe_hsf)

Απόλυτη επιτυχία παρά τις… καιρικές συνθήκες

Ξεκινώντας για την πόλη της Λάρισας, προϊδεαστήκαμε για το τι θα μας περίμενε. Στον Θεσσαλικό κάμπο. Λίγο πριν μπούμε στην πόλη της Λάρισας, ο καιρός άρχισε να κάνει τα… δικά του. Από το μεσημέρι της Παρασκευής και έπειτα και μέχρι την ώρα της αναχώρησης για την Αθήνα, το πρωί της Δευτέρας, ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος. Η βροχή που έπεσε στη Λάρισα αυτό το τριήμερο ήταν κάτι περισσότερο από αρκετή. Με αποτέλεσμα φυσικά να έχουμε αγώνες υπό το καθεστώς της… νεροποντής. Γιατί μην ξεχνάμε ότι το Final-4 πραγματοποιήθηκε σε ανοικτό κολυμβητήριο.

Οι προσπάθειες των διοργανωτών και των ανθρώπων της ΚΟΕ έφερε αποτέλεσμα

Φυσικά με την νεροποντή να είναι συνεχής στο κολυμβητήριο, αρχικά σκεφτήκαμε ότι ίσως να υπάρξει πρόβλημα ακόμα και με την διεξαγωγή των αγώνων. Κάτι που όμως όπως μας ενημέρωσαν οι παρατηρητές των αγώνων που καθόντουσαν δίπλα μας (και να πω και σε αυτούς ένα ξεχωριστό ευχαριστώ επειδή ήταν πάντα εκεί όταν κάναμε μια ερώτηση για το ποιος παίκτης σκόραρε, είτε έπαιρνε αποβολή, είτε μας ανέλυαν τις εκάστοτε διαιτητικές αποφάσεις) η μοναδική περίπτωση να ακυρωνόντουσαν οι αγώνες ήταν αν έπεφτε κεραυνός σε κοντινή απόσταση από το κολυμβητήριο. Κάτι που τελικά ευτυχώς δεν συνέβη. Ούτε το Σάββατο. Αλλά ούτε και την Κυριακή. Που οι καιρικές συνθήκες ήταν κατά πολύ χειρότερες.

Τόσο οι διοργανωτές όσο και οι άνθρωποι της ΚΟΕ, έσπευσαν αμέσως να μας παρέχουν το οτιδήποτε χρειαζόμασταν. Είτε για να μην βραχούμε. Είτε για να μπορέσουμε να κάνουμε σωστά τη μετάδοση. Είτε ακόμα και για το που θα καθίσει ο κόσμος που βρέθηκε στο κολυμβητήριο. Και πραγματικά ήταν αρκετός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Swimming Federation (@koe_hsf)

Η περιφέρεια… διψά για μεγάλες διοργανώσεις

Η επιλογή της Λάρισας τελικώς στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Όχι μόνο για την διεξαγωγή και των δύο Final-4. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ΚΟΕ. Αλλά και για το γεγονός ότι μετά από αρκετά χρόνια δόθηκε η διοργάνωση σε ένα γήπεδο στη Λάρισα. Ακόμα και αν αυτό ήταν ανοικτό.

Αξίζουν, συγχαρητήρια ακόμα και στους ανθρώπους της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Όπως επίσης και στον Σύμβουλο του Δήμου Λάρισας, Βαγγέλη Μόρα. Έναν άνθρωπο του αθλητισμού. Που παρά τις αντίξοες συνθήκες δεν έφυγε λεπτό από το κολυμβητήριο.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο κολυμβητήριο, για την εποχή, τις συνθήκες και τις καιρικές συνθήκες ήταν αρκετός. Δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι ο κόσμος εκτός Αττικής, διψά για μεγάλες διοργανώσεις. Προκειμένου να δει τους αθλητές που έχει ως πρότυπα. Φυσικά όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς μετά το τέλος των αγώνων και του εκάστοτε τελικού, οι φωτογραφίες έδιναν και έπαιρναν. Και εδώ πρέπει να πούμε και ένα ευχαριστώ στους αθλητές. Που δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο.

Final-4

Ραντεβού του χρόνου

Φεύγοντας από το κολυμβητήριο το απόγευμα της Κυριακής, αυτό που ακούστηκε από όλους, ακόμα και τους δημοσιογράφους, ήταν ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ προς όλους. Αλλά και ένα μεγάλο ραντεβού του χρόνου. Γιατί όλα δείχνουν ότι και την επόμενη χρονιά τα Final-4 των Κυπέλλων Ελλάδας Υδατοσφαίρισης θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Swimming Federation (@koe_hsf)


vstore.gr overfm
vstore workstationPLANET SPORTS