Europa League

Συνεχίζει το… όνειρο της Σέριφ του Αθανασιάδη

Η ομάδα της Μολδαβίας συνεχίζει το... όνειρο της στην Ευρώπη, με τη νίκη κόντρα στην Μπράγκα με 2-0 για το Europa League

17.02.2022 | 22:28

Δεν λέει… να τελειώσει το όνειρο της Ευρώπης για την Σερίφ.

Η «Σταχτοπούτα» των Ομίλων του Champions League επικράτησε με 2-0 της Μπράγκα και απέκτησε σαφές προβάδισμα για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League.

Σημαντική και πάλι η συνεισφορά του Γιώργου Αθανασιάδη.

Ο Αρχηγός της Σερίφ και δανεικός από την ΑΕΚ τερματοφύλακας είχε δύο σημαντικές επεμβάσεις στο ματς. Η μία στο 75′ με το σκορ στο 1-0 και η άλλη στο 88′ με την Μπράγκα να προσπαθεί να μπει ξανά στο ματς.

Το 1-0 έγινε από εύστοχο πέναλτι του Τιλ, ύστερα από χέρι του Κάστρο μέσα στην περιοχή των Πορτογάλων.

Στο β’ μέρος η Μπράγκα έψαξε την ισοφάριση.

Η ομάδα της Μολδαβίας το πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 83′. Ο Τραορέ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μπρούνο Ροντρίγκες, βρέθηκε απέναντι από τον Ματέους και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Ο Αθανασιάδης κράτησε το 2-0 στο 88′ σε προσπάθεια του Ρ. Χόρτα.

ΣΕΡΙΦ: Αθανασιάδης, Ευαγγέλου, Ράντελιτς, Πέτρο, Μπρούνο, Νικολόβ(89′ Κουαμπού), Τιλ(90+5′ Κοζοκάρι), Ζιλιέν, Τραορέ, Γιακσιμπόεφ(89′ Μπελούσοφ), Γιάνσαν(78′ Xαλίντ)

ΜΠΡΑΓΚΑ: Mατέους, Πάουλο Ολιβέιρα, Τόρμενα, Κόουτο, Ροντρίγκες, Κάστρο(64′ Α. Χόρτα), Μουσράτι, Μεδέιρος(79′ Ρότζερ Φερναντές, 86′ Φαλέ), Ρ. Χόρτα, Ροντρίγκο Γκόμες(64′ Μόουρα), Βίτορ Ολιβέιρα(64′ Αμπέλ Ρουίζ)

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή