ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Συναγερμός» για δεκάδες κρούσματα έπειτα από πάρτι στη Σητεία της Κρήτης

Ένα πάρτι φαίνεται πως ήταν ο λόγος για δεκάδες κρούσματα στη Σητεία της Κρήτης.

07.07.2021 | 23:38

Η Κρήτη είναι μια από τις περιοχές που τα κρούσματα χτυπούν «κόκκινο» φέρνοντας τη χώρα προ των πυλών του τέταρτου κύματος της πανδημίας, όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr.

Το νησί καταγράφει στις τέσσερις περιφέρειές του σχεδόν σταθερά τριπλάσια κρούσματα από τη Θεσσαλονίκη, ενώ η συγκεκριμένη τάση δεν μοιάζει να κάμπτεται. Το αντίθετο. Σύμφωνα με το creta24.gr τουλάχιστον 16 είναι τα κρούσματα σε νέους που συμμετείχαν όλη σε μάζωψη τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα μάλιστα με τις δηλώσεις ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης που εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος, το γεγονός «δημιουργεί μια εικόνα που δεν είναι καλή για την περίοδο που διανύουμε». Ο ίδιος ο δήμαρχος έδωσσε και την εικόνα της κατάστασης λέγοντας «Είναι ένας συγκεκριμένος κύκλος παιδιών, τα οποία είχαν μια συγκεκριμένη μάζωξη, ένα γεγονός, που δεν έχει αποτυπωθεί ακόμη. Είναι 25 – 30 ετών, αλλά το θέμα είναι ότι οι εμβολιασμοί πρέπει να προχωρήσουν. Αργά ή γρήγορα θα εμβολιαστούμε όλοι. Όσο πιο γρήγορα γίνεται, τόσο καλύτερα για όλους μας. Δεν πρέπει να κινδυνέψουμε να δημιουργούνται θέματα. Ξεπεράσαμε τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν στην περιοχή αλώβητοι».

Ένας από τους 16 νέους, σύμφωνα με τον δήμαρχο, χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί, ωστόσο αναμένεται να λάβει γρήγορα εξιτήριο.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή