LIFESTYLE

Survivor – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – «Τον αντιμετωπίζω σαν καρικατούρα, γελάω με όσα κάνει»

Απασφάλισε όπως φαίνεται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor κατά του συμπαίκτη της, Τάκη Καραγκούνια.

14.03.2022 | 13:40

Ξένοι στην ίδια ομάδα, την κόκκινη του Survivor, φαίνεται πως είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Άρης Σοϊλεδης. Με τα στρατόπεδα κάθε παίκτη να έχουν ήδη διαμορφωθεί. Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, ο μισθοφόρος του Survivor ήρθε πιο κοντά με την Κάτια Ταραμπάνκο ενώ ο ποδοσφαιριστής μαζί με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβγαλαν το φτυάρι για τον συμπαίκτη τους.

Μάλιστα, η καλλονή ηθοποιός και παίκτρια των Διασήμων «σκότωσε» με μια ατάκα τον Τάκη Καραγκούνια! «Ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ περίεργος, ο οποίος γενικά παρεξηγείτε πάρα πολύ εύκολα και είναι φωνακλάς. Επειδή πλέον δεν μπορώ να τσαντίζομαι ούτε να κάθομαι να τσακώνομαι ή να του απαντάω  οτιδήποτε. Απλά τον αντιμετωπίζω σαν μια καρικατούρα και προσπαθώ να γελάω με όλα αυτά που κάνει. Αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

 

«Το αστείο είναι πως όταν συζητάμε και λέμε κάτι, θέλει να πει και αυτός κάτι. Για να μπει στην κουβέντα ή να το παίξει έξυπνος. Και όταν καταλαβαίνει ότι εμείς πειραζόμαστε από αυτό που λέει ή έχει πει κάποια κοτσάνα, κάνει αυτό το πράγμα» τόνισε, με τη σειρά του, ο Άρης Σοϊλέδης για τον μισθοφόρο του Survivor προχωρώντας σε έναν ιδιαίτερο μορφασμό.
Πηγή: zappit.gr
Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή