Super League 1

Super League: Αυτοί είναι οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής

Η Super League έκανε γνωστούς τους διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ για την 6η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος

29.09.2022 | 12:53

Η Super League δημοσιοποίησε τους διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό στις 2/10.

Στο ντέρμπι της Κυριακής ορίστηκε ο Αυστριακός Βαϊνμπέργκερ και βοηθοί του θα είναι οι Χεϊντενρέιχ ,Τέλεκ. Στο VAR θα βρίσκονται οι  Σουτενγκρούμπερ, Μωυσιάδης.

Το Σάββατο 1 Οκτώβρη ο διαιτητής Γκορτσίλας θα σφυρίξει τον αγώνα Λαμία-Λεβαδειακός. Βοηθοί της αναμέτρησης θα είναι  ο Σινιοράκης με τον Χριστάκογλου ενώ στο VAR θα είναι ο Διαμαντόπουλος με τον  Στεφανή.

Την Κυριακή 2 Οκτώβρη θα διεξαχθεί το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ. Ο Παπαπέτρου θα διευθύνει την αναμέτρηση και βοηθοί του θα είναι Ο Σακκάς και ο  Διαμαντής. Στο VAR ορίστηκε ο Ζαμπάλας και ο Κόλιας.

Ο Ολυμπιακός στις 2/10 το μεσημέρι (16:00) υποδέχεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τον Ατρόμητο. Ο Τζοβάρας ορίστηκε διαιτητής του αγώνα και βοηθοί του θα είναι Ο Ψαρρής και ο Φωτόπουλος. Ο Τσακαλίδης και ο Πάτρας θα είναι στο VAR.

Επίσης την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βόλος θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Ο Βεργέτης θα σφυρίξει τον αγώνα με την βοήθεια των Νικολακάκη, Μαυρούδη. Ο Κουμπαράκης και ο Παπαδάκης θα είναι στο VAR.

Την Δευτέρα 3/10 ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΣ θα παίξει με τον Παναιτωλικό. Ο Μαλούτας θα είναι ο διαιτητής του αγώνα με βοηθούς τους Καραγκιοζόπουλο και Μηνούδη. Ο Τριανταφύλλου και ο Γκάμαρης θα είναι στο VAR.

Ο πρώτος διατητής που θα μπει στο OPAP ARENA θα είναι ο Φωτιάς. Ο Έλληνας διαιτητής ορίστηκε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό. Βοηθοί του θα είναι ο Κουρομπύλια και ο Μπουξμπάουμ. Στο Var θα είναι ο Τζήλος και ο Καλαμπόκης.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή