Super League 2

Super League 2: Συνέχισε με νίκη ο Ιωνικός, ισοπαλία για Λεβαδειακό στην Ιεράπετρα

Super League 2: Η Παναχαϊκή επικράτησε με 2-1 της Δόξας Δράμας εντός έδρας, ενώ ο Ιωνικός επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα στην Λάρισα.

04.04.2021 | 16:59

Απόλλων Λάρισας-Ιωνικός 0-1
20΄Κοτσόνης

Mε ένα γκολ του Κοτσόνη στο πρώτο μέρος κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα του Απόλλωνα ο Ιωνικός. Η ομάδα της Αθήνας με αυτό το 1-0 πήρε άλλους τρεις πόντους φτάνοντας του 37 πόντους, και αύξησε την διαφορά του από τον 2ο Λεβαδειακό στους πέντε βαθμούς.

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας (66′ Μπάμπης), Μόρας, Σκούπρα, Χατζής, Ντα Κάμπο (38′ λ.τρ. Λίταινας), Μπάλλας, Μπαλογιάννης (66′ Ομπράντοβιτς), Αθανασιάδης, Γιάκος, Καρρίκι (47′ λ.τρ. Καμπέρης)

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Κοτσώνης, Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γκοτσούλιας, Μουμίν, Ρόλε (85′ Κουιρουκίδης), Βλαχομήτρος (76′ Ματσούκας), Πλατέλλας (76′ Μάναλης), Κάστρο (85′ Νιάσε)

 

Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας 2-1
18, 75΄Κουσκουνάς- 90+ Κοντός 

Με τα δυο γκολ του Κουσκουνά(ένα σε κάθε ημίχρονο), η Παναχαϊκή επικράτησε με σκορ 2-1 της Δόξας Δράμας εντός έδρας. Η ομάδα από την Πάτρα έφτασε τους 25 πόντους και την 7η θέση, ένα μόλις βαθμό λιγότερο από τον Διαγόρα Ρόδου. Από την πλευρά της η Δόξα παρέμεινε στην 9η θέση και τους 20 βαθμούς.
Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Σούλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Λαρρέα, Πάνος, Μπρους, Κόκας (66′ Μαρκοπουλιώτης), Μασούρας (80′ Παπαδόπουλος), Γιούσης (66′ Τσερούτι), Μπάτροβιτς (71′ Αραβίδης), Κουσκουνάς (80′ Σκεπετάρης)

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μαρινάκης (80′ Τάσος), Φυτόπουλος (66′ Μενσά), Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κούκολης, Παρασκευάς (80′ Κόντος), Παπαϊωάννου (66′ Μπελεβώνης), Κουτσιανικούλης, Άντερσον, Μπαράνκο (66′ Σαμπανίδης)

 

 

Ιεράπετρα-Λεβαδειακός 1-1

40΄Κούστα, 88 Μαρίνος

Ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Ιεράπετρας στην Κρήτη, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Κούστα στο 40ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Κάπως έτσι ο Λεβαδειακός έμεινε στην 2η θέση και πλέον έχει πέντε βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Από την πλευρά της η Κρητική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 πόντους, όσους και ο Καραϊσκάκης Άρτας.

Ιεράπετρα(Καβακάς): Αθανασόπουλος, Βογιατζής, Μασουέρο, Σμίλτος, Ζήσης, Λεμονής, Τεγούσης (55′ λ.τρ. Ντάλα Κόστα), Ντούνης, Φουάσης (75′ Αρναούτογλου), Γκίνη, Κούστα (83′ Αρσενίδης)

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μένκα, Δημόπουλος (54′ Μαρίνος), Τζημόπουλος, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (74′ Ενόμο), Μεχία, Πολέττο (74′ Κονέ), Συμελίδης (54′ Τζιώρας), Μπιανκόνι (81′ Κωστή)

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή