Super League 2

Super League 2: Σίφουνας Ιωνικός, νίκη στο 90 για Λεβαδειακό

Super League 2: Ο Ιωνικός επικράτησε εντός έδρας με 4-2 επί της Δόξας Δράμας, ενώ ο Λεβαδειακός νίκησε στην Λάρισα με 2-1 τον Απόλλωνα.

10.04.2021 | 16:49

Ιωνικός-Δόξα Δράμας 4-0
5΄, 70΄Κάστρο, 23΄Ρόλε, 66 Νιάσε, – 82΄, 90΄Κόντος

Άνετη νίκη για τον Ιωνικό κόντρα στην Δόξα Δράμας. Η ομάδα από την Νίκαια σκοράροντας τέσσερα γκολ, κατάφερε να πάρει άλλο ένα τρίποντο, και να… ξεφεύγει στην βαθμολογία. Άλλωστε ο Ιωνικός πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την 1η θέση της Σούπερ Λίγκ 2, αφού μετρά 43 βαθμούς. Ο Κάστρο με δυο τέρματα και οι Ρόλε, Νιάσε ήταν οι άνθρωποι που σκόραραν τα γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-2 με τον Κόντο να σκοράρει δις. Η ομάδα της Δράμας μετά από αυτή την ήττα παρέμεινε στην τρίτη θέση από το τέλος με 20 πόντους.

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Κύργιας, Κοτσώνης (74′ Μουστάκης), Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Μουμίν (62′ Νιάσε), Βλαχομήτρος (74′ Ματσούκας), Ρόλε (62′ Μάναλης), Πλατέλλας (83′ Κουϊρουκίδης), Κάστρο.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Κουκόλης (46′ Παπαργυρίου (59′ λ.τ Μενσά), Τάσιος (10′ λ.τ Πινδώνης), Άντερσον (72′ Κόντος), Παρασκευάς, Αγιώτης, Μπολάκης, Χάμοντ (46′ Μαρινάκης), Μαυριάς, Μπελεβώνης, Κουτσιανικούλης.

Απόλλων Λάρισας-Λεβαδειακός 1-2
89΄Χατζής- 62, 90+ ΄Μπιανκόνι

Αγχωτική νίκη πήρε στην Λάρισα κόντρα ο Λεβαδειακός. Ο Μπιανκόνι με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, κατάφερε να δώσει ένα σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του, η οποία παρέμεινε στην 2η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας πλέον 38 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Απόλλων είχε ισοφαρίσει στο 89ο λεπτό του αγώνα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χατζή, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για τους Λαρισαίους να πάρουν τον βαθμό όπως αποδείχτηκε. Κάπως έτσι ο Απόλλων έμεινε 8ος με 24 βαθμούς.

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας (27′ λ.τ Λουκάς), Μπάλλας (67′ Τασιούλης), Λίταινας (81′ Κουντρουμπής), Καμπέρης, Μπάμπης, Σκούπρα, Ομπράντοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζής, Γιάκος.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μένκα, Νίκας (85′ Θεοχάρης), Τζημόπουλος, Τσάπρας, Μυτίδης (59′ Μπιανκόνι), Μεχία, Νίλι, Λιάγκας, Κωστή (69′ Κονέ), Παναγιώτου, Πολέττο (59′ Μαρίνος).

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή