Super League 2

Super League 2: Αναβλήθηκε το Καλλιθέα-Επισκοπή

Λόγω κρουσμάρων στην Κρητική ομάδα.

13.12.2021 | 20:28

Η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League 2, ανάμεσα στην Καλλιθέα και στην Επισκοπή, δεν θα πραγματοποιηθεί όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ομάδα της Κρήτης, εξαιτείας των κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους.  Για τον ίδιο λόγο η αποστολή της Καλλιθέας δεν είχε ταξιδέψει στην Ρόδο (7η αγωνιστική) και, πλέον, ο αριθμός των αγώνων δεν έχουν γίνει λόγω Covid-19 ανεβαίνει στους τέσσερις (έχουν αναβληθεί τα ματς του Αστέρα Βλαχιώτη με ΑΕΚ Β’ και Καλαμάτα).

Η ανακοίνωση της Επισκοπής: «Αναβλήθηκε οριστικά η αναμέτρηση που ήταν να διεξαχθεί για την 8η αγωνιστική στο “ Ελ Πάσο” ανάμεσα στην Καλλιθέα και την Επισκοπή μας. Η ομάδα μας ενημερώθηκε πριν από λίγο (Δευτέρα, 13/12) από την διοργανώτρια αρχή ότι δεν θα κάνει το ταξίδι για την Αθήνα αφού στην ομάδα της ΠΑΕ Καλλιθέας υπάρχουν κρούσματα covid-19.

Η ομάδα μας αναμένει από την Επιτροπή πρωταθλήματος της SL2 τον νέο ορισμό ημερομηνίας για το παιγνίδι της 8ης αγωνιστικής. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ είχε ορίσει διαιτητές ωστόσο έπειτα από λίγες ώρες τα ονόματα διαιτητών του αγώνα κατέβηκαν από τους πίνακες λόγω της αναβολής.»

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή