Στο Manchester δεν ξεχνούν ότι ο Cristiano Ronaldo έχει κατηγορηθεί για βιασμό | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Φάκου | Στο Manchester δεν ξεχνούν ότι ο Cristiano Ronaldo έχει κατηγορηθεί για βιασμό

Ένα αεροπλάνο πέταξε πάνω από το Old Trafford με το μήνυμα “Πίστεψε την Kathryn Mayorka”

Ο Cristiano Ronaldo επέστρεψε στο Μanchester δώδεκα χρόνια μετά, αλλά αυτή η ντουζίνα ετών δεν ήταν αρκετή για να ξεχάσουν οι φεμινιστικές οργανώσεις ότι το 2009, είχε κατηγορηθεί από την Kathryn Mayorka για βιασμό σε ξενοδοχείο του Las Vegas. Mάλιστα είχαν προειδοποιήσει ότι θα τονίσουν την βαρύτητα του θέματος όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή του CR7 στην Manchester United και έκαναν τα λόγια τους πράξη.Την ώρα που ο Ronaldo έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο του Old Trafford, ένα αεροπλάνο με το banner #ΒΕLIEVE KATHRYN MAYORKA πέταξε πάνω από το γήπεδο καλώντας τον κόσμο να πιστέψει την καταγγέλουσα η οποία τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά και κινήθηκε δικαστικά λέγοντας πως εκείνος προχώρησε σε ερωτικές πράξεις χωρίς την συγκατάθεσή της.

Ο Cristiano είχε αρνηθεί τις κατηγορίες αρχικά με την υπόθεση να εκκρεμεί και να ξανανοίγει το 2018 όπου και δεν υπήρχαν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που να στοιχειοθετούν την ενοχή του, έτσι απέφυγε τις κυρώσεις. Οι δυο πλευρές είχαν έρθει αρχικά σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, με τον Ronaldo να καταβάλει εγγύηση 270.000 λιρών όμως η γυναίκα κινήθηκε ξανά δικαστικά προκειμένου να διεκδικήσει αποζημιώσεις μέσω πολιτικής αγωγής στις ΗΠΑ.

Ο Ronaldo τότε είχε ισχυριστεί ότι η πράξη του βιασμού είναι ενάντια στα πιστεύω του και υποστήριξε ότι τα κίνητρα της καταγγέλουσας ήταν οικονομικής φύσεως. Η πλευρά της Mayorka, είχε δηλώσει ότι η γυναίκα πάσχει από μετατραυματικό στρες και άγχος και αυτός ήταν και ο λόγος που δέχθηκε τον οικονομικό συμβιβασμό, διότι δεν άντεχε άλλο την ψυχολογική ταλαιπωρία της διαδικασίας.

PLANET SPORTS