Serie A

Στο… κόλπο για τον τίτλο η Νάπολι!

Τη νίκη με 2-0 από την έδρα της Βενέτσια πήραν οι Ναπολιτάνοι, οι οποίοι βρίσκονται στο -1 από την κορυφή όπου βρίσκεται η Ίντερ

06.02.2022 | 18:10

Γερά στο κόλπο του τίτλου μπήκε η Νάπολι, η οποία επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Βενέτσια. Πιο συγκεκριμένα, οι Ναπολιτάνοι βρίσκονται στο -1 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Ίντερ, την οποία υποδέχονται την επόμενη εβδομάδα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Όσον αφορά στα της αναμέτρησης, στο 28ο λεπτό η πρώτη καλή φάση με τον Οσιμέν να σημαδεύει το δοκάρι της Βενέτσια, η οποία απείλησε στο 31’ με τον Οκερέκε και τον Οσπίνα να λέει «όχι».

Τελικά στο 59ο λεπτό ο Πολιτάνο έβγαλε τη σέντρα και ο Οσιμέν με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η Νάπολι ήλεγξε το ρυθμό και στο 90+2’ άγγιξε το 2ο γκολ αλλά ο Λετσερίνι είπε όχι σε σουτ του Ελμάς και στο 90+5’ αποβλήθηκε ο Εμπουεχί, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αντρέα Πετάνια έγραψε το τελικό 2-0.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Λετσερίνι, Χαπς, Τσεκαρόνι, Καλντάρα, Εμπουεχί, Νάνι (62’ Ανρί), Τσρνιγκόι (70’ Μπούσιο), Κιζάνς (78’ Ενσάμ), Αμπαντού (78’ Φιορντιλίνο), Γιόνσεν, Οκερέκε

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ζέσους, Ρουί, Ντι Λορέντζο, Λομπότκα, Ραχμάνι, Ζιελίνσκι (88’ Γκουλάμ), Ρουίθ, Ινσίνιε (79’ Μέρτενς), Πολιτάν (79’ Ελμάς), Οσιμέν (88’ Πετάνια)

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή