ΣΠΟΡ

Στίβος τρίπλουν: Κορυφαία επίδοση από την Όρτζι

Στίβος τρίπλουν: Η Αμερικανίδα τριπλουνίστρια έφτασε στα 14.92 στο μίτινγκ στίβου «Τσούλα Βίστα» της Καλιφόρνια

27.04.2021 | 01:30

Μεγάλο άλμα από την Κέτουραχ Ορτζι. Η Αμερικανίδα τριπλουνίστρια έφτασε στα 14.92 στο μίτινγκ στίβου «Τσούλα Βίστα» της Καλιφόρνια και σημείωσε την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, αφήνοντας στο παρελθόν το 14.63 της Σανιέκα Ρίκετς.

Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί νέο ρεκόρ Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής, (προηγούμενο 14.84 από τη συμπατριώτισσά της, Τόρι Φράνκλιν) και νέο ατομικό ρεκόρ για την 25χρονη, με προηγούμενο 14.72.

Παράλληλα, η Κατερίνα Στεφανίδη πραγματοποίησε τον πρώτο από τους τρεις προπονητικούς αγώνες που έχει πραγματοποιήσει έως τις 10 Μαΐου.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο συμμετείχε σε διοργάνωση που έγινε στο προπονητικό κέντρο Τσούλα Βίστα στην Καλιφόρνια και άνοιξε τη χρονιά με άλμα στα 4,60 μέτρα. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ έδειξε από νωρίς στη σεζόν πως είναι σε καλή κατάσταση και στη σωστή κατεύθυνση ενόψει των διοργανώσεις του ανοιχτού.

Η Στεφανίδη, θα κάνει τον επόμενο της αγώνα στις 2 Μαΐου και πάλι στο προπονητικό κέντρο στην Τσούλα Βίστα και στις 9 Μαΐου θα συμμετάσχει στο Golden Games” στην Καλιφόρνια, διοργάνωση που είναι ενταγμένη στα Continental Tour της WA.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή