Premier League

Στιβ Μπρους Νιουκάστλ: Δέχθηκε απειλές για την ζωή του

Στιβ Μπρους Νιουκάστλ: Ο προπονητής της Νιουκάστλ, Στιβ Μπρους, αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλές για την ζωή του στα social media.

12.02.2021 | 09:06

Ο προπονητής της Νιουκάστλ, Στιβ Μπρους, αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλές για την ζωή του στα social media.

Οι επιθέσεις στα social media το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι Ρις Τζέιμς της Τσέλσι και Άξελ Τουανζέμπε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκαν ρατσιστική μέσω των social media, ενώ διαιτητής Μάικ Ντιν κατήγγειλε στην αστυνομία απειλές κατά της ζωής του ίδιου και της οικογένειας. Ο τελευταίος που μπήκε σε αυτή την λίστα είναι ο Μπρους, ο οποίος αναφέρθηκε σε αυτή την κατάσταση που βιώνουν παίκτες και διαιτητές.

«Ξέρω πως σε συζητήσεις που είχα με την οικογένεια μου τις τελευταίες μέρες, όταν μιλούσαμε για την περίπτωση του Μάικ Ντιν, κατάλαβα ότι έχει συμβεί και σε εμένα. Είναι απαίσιο όλο αυτό, κάτι το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω. Πράγματα όπως να σου λένε να πεθάνεις από κορονοϊό και όλα αυτά»

«Δεν θα το συνεχίσω, αλλά οι άνθρωποι κοντά μου θα το κάνουν, που είναι κοντά με τον πατέρα τους. Έχουν υπάρξει απειλές, ναι, έπρεπε να διαχειριστώ και αυτό», δήλωσε ο Μπρους.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή