Super League 1

Στην Ελλάδα και το μεγάλο λιμάνι ο Σίμε Βρσάλικο

Ελληνικό έδαφος πάτησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Σίμε Βρσάλικο και εντός του επόμενου διαστήματος θα υπογράψει συμβόλαιο.

01.07.2022 | 15:46

Πλέον τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ο Σίμε Βασάλικο βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Όταν αυτό είχε ακουστεί σε επίπεδο φημών κανένας δεν περίμενε ότι αυτό θα πραγματοποιούνταν.

Μα όμως συμβαίνει. Ο Σίμε Βρσάλικο είναι εδώ και είναι έτοιμος να πυροδοτήσει την μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού. Κι αυτή είναι βαμμένη στα ερυθρόλευκα. Όλα αυτά αφού περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκπρόσωπος του Βλάντο Λέμιτς, ήρθε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Παρασκευής με ιδιωτικό τζετ. Απόμενουν πλέον στιγμές από την ολοκλήρωση αυτής της μεγάληε μεταγραφής. Το πιο πιθανό είναι η επίσημη ανακοίνωση να γίνει το Σάββατο.

Η μεταγραφή αυτή είναι ηχηρή και μια πρώτης τάξεως κίνηση, που αποδεικνύει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει ο Ολυμπιακός να ανέβει επίπεδο.

Πλέον, αφού τελειώσουν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αφού ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή, ο Βρσάλικο θα μπει άμεσα σε ρυθμούς ενσωμάτωσης στην αγωνιστική καθημερινότητα του Ολυμπιακού. Ο Κροάτης θα ξεκινήσει προπονήσεις μόνος του στην Ελλάδα και από Δευτέρα, θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, ακολουθώντας και έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Στόχος, είναι να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα. Και όπως λέει ο ίδιος ο Κροάτης, σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμος να παίξει και να βοηθήσει. Καθώς όλο αυτό το διάστημα δούλεψε ατομικά.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή